Erre borzasztóan figyelj, ha szódabikarbónát használsz! Komoly egészségügyi károsodások lehetnek

Sok ember használ szódabikarbónát a világon. Mivel számos olyan egészségügyi probléma kezelésére és megelőzésére használható, mint például: hasmenés megelőzése, savasság, mérgezés, savasság, és fekély. A szóda baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik, és egészségesen tartja a bőrünket is.  Azt is tudnod kell, hogy a szóda nátriumot tartalmaz, amely  megakadályozhatja a vesekövek kialakulását és a húgyhólyag fertőzéseit.

Nagyon sok recept kering, amely szódabikarbónát tartalmaz, de egyik sem mondja el azt a néhány fontos dolgok, melyek nélkül ez a szuper szer átváltozhat méreggé!

Nézzük melyek ezek:

A szódabikarbóna egy szóda, amely kiégetheti a bőrt, ha túl hosszan hagyjuk rajta, ezért figyelj, hogy 15-20 percnél hosszabb ideig ne hagyd a bőrödön.

Nagyon óvatosnak kell lenned, mert a szódabikarbóna nem ajánlott 5 év alatti gyermekek vagy terhes nők számára.
Legyél óvatos, ha szódabikarbónát más  gyógyszerekkel használsz, mivel vannak olyan orvosságok, melyeknek szintén szóda tartalma van, vagy épp a savtartalma miatt kell fogyasztanod, amit a szóda semlegesít.

Megjegyzés: A szódabikarbónás kúrák megkezdése előtt konzultálj  az orvossal.
Ne felejtsd el feloldani a szódabikarbónát. Soha ne használd por alakban!
Ha kerülnöd kell a nátriumot, akkor ne használd a szódabikarbónát, mert ásványi anyagokat és vitaminokat vonhat ki a szervezetből. Nem szabad 2 hétnél hosszabb ideig szódabikarbónát használni.

Hozzászólások: