A börtönőr nyílt leve Rolandnak, aki elvette Csenge életét: “Nyugi haver, már nagyon várnak rád a rabok, mert…”

A börtön egyik őre nyílt levélben üzent Rolandnak, aki K.Csenge halálért felelős. A részletek még homályosak, de annyi biztos, a lány halálát fulladás okozta. Roland állítása szerint elájult Csenge, megijedt ezért betuszkolta egy 80*80-es esővízgyűjtő csatornába. Arra a kérdésre, hogy ezért miért kellett a ruháit levenni, nem adott választ.

Az alábbiakban olvasható az őr levele:

Rolikám, engedd meg hogy tegezzelek, a fiam is lehetnél, bár egy ilyen tett után biztosan kitagadnálak! A börtönben van egy nagyon erős, íratlan hierarchia. A piti tolvajok, csalók, pénzmosók, és olyan büncselekményt elkövetők, akik nem követtek el erőszakos cselekményt, ők vannak legfelül. Ide még rengeteg egyéb büncselekmény is tartozik, de nem írnám most le. Szorítkozzunk a téged érintő részhez.

Te komám a csicskákhoz fogsz tartozni a börtönben. Minden olyan elkövető, aki gyerekek, nők , idősek ellen elkövetett bűncselekmény miatt kerül a börtön falai közé, a legrosszabbra számítson. A börtönőrök, olykor félrenéznek, ha olyat látnak, és nem foglalkoznak az adott eseménnyel. Értsd:sűrűn leszel testileg, és lelkileg bántalmazva. Akkorát nem kapsz, ami 8 napon túlgyógyul, de rossz érzés lesz minden egyes nap, mindenkitől ” csicska pofonokat ” kapni. Az, hogy lelkileg mit kapsz, azt nem is merem elmondani. De megfogod tapasztalni, garantálom!

Ezt nyugodtan lehet terjeszteni, had lássa meg minden ember, akinek ilyen beteg a lelke, hogy nagyon súlyos következményei vannak az ilyennek. Az elzárás leányálom ahhoz képest, ami odabent fog várni!

Hozzászólások: