SZÜLETÉSED IDŐPONTJA AZ INKA BÖLCS MADÁRHOROSZKÓP SZERINT EZT FEDI FEL RÓLAD! ENNÉL PONTOSABBAT MÉG NEM OLVASTUNK!

Keselyű (március 21. – április 20.)

Szenvedélyes és felszabadult. Egoista, a saját érdekeit helyezi előtérbe. Erősek, jó irányítók, könnyen túllépnek a vereségen, mert már a következő cél lebeg a szemük előtt. A szerelemben sokat megengednek maguknak, csak az igaz szerelme tudja megzabolázni. Ha sikerül leküzdenie önzőségét, sok siker várhat rá a munkában és a kapcsolatokban is.

Pulyka (április 21. – május 20.)

Nyugodt és békés természete van. Büszke, becsületes, sokan kérnek tőlük tanácsot. Ha valamit egyszer elhatároz vagy kimond, ahhoz tartja magát. A szerelemben hűséges társ, de csak addig tart ki a másik mellett, míg teljesen megbízik benne. Ha meginog a bizalma, továbblép. A család igen fontos a számára, bármit megtesz a szeretteiért.

bba0247046ef956ff69d97b1bf3932b8

Papagáj (május 21. – június 21.)

Vidám, színes és hangos emberek, bárhol vannak, ők lesznek a központ. Sok barátja van, de kevésben bízik meg igazán. Hiúsága, könnyelműsége miatt hibázhat időnként, de mindig sikerül kimagyaráznia magát. A szerelemben szórakoztató társ, bár nem túl megbízható. Csak az számíthat a hűségére, akit igazán szeret.

Fürj (június 22. – július 22.)

Gondoskodó, mindig van energiája arra, hogy segítsen a hozzá fordulóknak. Gyakorlatias és logikus gondolkodása miatt sikeres lehet a munkájában. A szerelemben megbízható társ. A családjában mindig odafigyel még a legtávolabbi rokonokra is. Párja könnyedén irányíthatja, de csak addig, míg ő is úgy gondolja, hogy helyes, amit tesz.

73241

Albatrosz (július 23. – augusztus 22.)

Kalandvágyó, néha túlságosan is vagány. Optimista életfelfogásával másokba is könnyen életkedvet tölt. Ha saját vállalkozását irányítja, sikeres lehet, máshol azonban tartanak hirtelen döntéseitől. A szerelemben kicsapongó lehet, nehéz egy helyben tartani. Családjával nagyvonalú, igaz szerelme megbízhat benne.

Kolibri (augusztus 23. – szeptember 23.)

Amilyen apró, olyan energikus a kolibiri, ez jellemző a jegy szülötteire is. Állandó derű és jóindulat jellemzi, könnyedén megoldja a nehéz feladatokat. Szereti a feltűnő öltözéket, bármikor levehetik a lábáról egy tetszetős tárggyal. A szerelemben megbízható társ, gondoskodó a családjával. Nem kalandozik, hűséges választott párjához.

Tukán (szeptember 24. – október 23.)

Megfontolt, józan gondolkodás jellemzi. Nem beszél sokat, de ha megszólal, érdemes rá hallgatni. Munkahelyén alapozhatnak megbízhatóságára és kitartására, de emiatt az is előfordul, hogy kihasználják. A szerelemben inkább hűvös, az eszére hallgat a szíve helyett. Hűséges marad választott társához.

Héja (október 24. – november 22.)

Tele vannak energiával, amit határozottságuk tovább erősít. Rendkívül karizmatikusat, jó a diplomáciai készségük, könnyedén megoldják a problémákat. Vonzzák a misztikus dolgok. A szerelemben könnyű dolguk van, vonzó személyiségükkel szinte bárkit megkapnak. Választottja izgalmas kalandokat élhet meg mellette.

Sólyom (november 21. – december 21.)

Jószívű, nemes lelkű és bátor. Könnyen megbocsát, ami szerencse, mivel igencsak hirtelen haragú. Szeretik a nagy társaságot, így a magányos munkavégzés nem neki való. A szerelemben izgalmas társ, bár elég csapodár. Általában csak idősebb korában szánja rá magát a házasságra, de ha ezt elhatározta, kitart párja mellett.

Bagoly (december 22. – január 19.)

Bölcs, megfontolt és titoktartó. Igazi kincs minden munkahely számára. Tudhatjuk, ha kimond valamit, az biztosan úgy van. Higgadt és tartózkodó, nem fecseg mások dolgairól. A szerelemben nagyon megbízható társ, bár nem túl kalandos mellette az élet. Biztos hátteret és biztonságot teremt szeretteinek. A barátai is számíthatnak rá.

Napmadár (január 21. – február 18.)

Függetlenek és fékezhetetlenek. Öntörvényűek és különcök, mély benyomást tesznek másokra. Nem lényegesek számára az anyagiak, jobban örül egy könyvnek, mint egy ékszernek. A szerelemben is igyekszik megőrizni függetlenségét, amit sokan nehezen viselnek. Gyakran olyan párt választ magának, aki mindenben a teljesen ellentéte.

Galamb (február 19. – március 20.)

Mély érzésűek, érzékenyek, a nyugalom és a szelídség megtestesítői. Nem kockáztat, jobban kedveli az előre látható dolgokat és a már kitaposott úton halad előre. A szerelemeben a legmegbízhatóbb társak, de nyugodtságuk ellenére kiváló szeretők. Családjára odafigyel, még a legtitkosabb kívánságaikat is igyekszik teljesíteni.

Hozzászólások: