Robert De Niro elmesélt egy viccet: milyen az élet 20 év házasság után?

Robert De Niro színész, rendező, Oscar díjas művész. Ő egy híres és nagyon jó színész, több mint 90 filmben játszott főszerepet. Általában gengszter vagy egy kemény és durva ember szerepét alakítja.

Hosszú karriere során több díjat is elnyert. 20 év házasság után Robert De Niro elmesélt egy viccet arról, hogy mit jelent számára a családi élet.

“20 év házasság után a feleségem szemébe néztem és ezt mondtam: 20 évvel ezelőtt volt egy kicsi házunk, egy régi autónk, a kanapén aludtunk és fekete – fehér tévén néztük a műsorokat, de minden éjjel egy gyönyörű nő mellett aludtam.

Most van egy nagyon nagy házunk, több drága autónk, luxus hálószobánk, egy csodás tévénk, nagyon nagy képernyővel, és egy 20 évvel idősebb nő mellett alszom.

A feleségem nagyon racionális nő, nem haragudott meg amikor elmondtam neki, hogy mit érzek. Felajánlott nekem egy dolgot: azt, hogy találjak magamnak egy huszonéves lányt. De azt is hozzátette, hogy megoldja, hogy ismét egy kicsi házban éljek, egy szakadt kanapén aludjak és ismét egy kicsi fekete – fehér tévén nézzem a kedvenc műsoraimat.”

Hozzászólások: