SZERETNÉL OLCSÓ REPÜLNI? MOST ELÁRULJUK, HOGY MELYIK NAPON KERÜL A LEGKEVESEBBE A REPÜLŐJEGY!

Manapság mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha repülővel szeretnénk utazni, bárhová is menjünk. Ha szeretnénk olcsón suhanni a fellegekben, akkor most elmondjuk, hogy milyen tanácsot érdemes megfogadni.

Először is, sose foglaljunk, vásároljunk jegyet szombaton. annak ellenére sem, hogy ilyenkor szabadok vagyunk, és hétvége van. Ennek az az oka, hogy a légitársaságok hetente állapítják meg a jegyáraikat, és szombaton mindig többe kerül egy repülőút.

Hétfőre már nagyon sok üres hely marad a gépeken, amelyeket ismét árulni kezdenek. Ezen a napon az utasokért harcoló légitársaságok összehasonlítják az áraikat a versenytársakéval, és megindul a licit. Így kedd lesz az a nap, egyes kutatások szerint, délután 3 órakor, mikor a legolcsóbban lehet jegyet vásárolni egész hétre.

Az Orbitz.com szerint még pénteken is 7 százalékkal olcsóbban lehet jegyhez jutni, mint szombaton, a csütörtöki, szerdai napról nem is beszélve. A közösségi médián is követhetjük a jegyárakat, vannak kifejezetten ilyen csoportok, ahol felteszik az akciós jegyeket.

Hozzászólások: