Fogta az alumínium fóliát és beburkolta vele a lábujjait. Gondoltad volna, hogy gyógyítani is lehet vele?

Ha gyakran sajog a nyakunk, hátunk, vállunk, térdünk, vagy a sarkunk, és szinte már mindent kipróbáltunk, de mégsem tudtunk megszabadulni a kínzó tünetektől, vegyünk elő egy darab alumínium fóliát a konyhafiókból, és tegyük rá a fájó testrészre.
A dolgunk csak annyi, hogy a fájós testrészt csomagoljuk, vagy borítsuk be alumínium fóliával, és rögzítsük ragasztószalaggal. Ezzel a módszerrel akár véglegesen megszabadulhatunk a nyakat érintő ízületi, hát-, térd-, sarok-, vagy reumás fájásoktól. Az is érdekes, hogy egy műtét utáni heg is gyorsabban és szebben forr be, így ebben az esetben is egy próbát mindenképp megér.
A kínai terapeuták 10–12 napos kúrát javasolnak általában, ennyi ideig kell alumínium fóliával beburkolni a fájós, sérült testrészeket, úgy nappalra, mint egész éjszakára. Ezután 1–2 hetes szünetet kell tartani, majd ha szükséges, újra meg lehet ismételni a kezelést.
A fóliának gyulladáscsökkentő hatása van, így a megfázáskor fellépő vírusos, bakteriális gyulladásokra is gyógyírt jelenthet.
A reumás ujjakat, lábakat csomagoljuk be 5–7 réteg alumínium fóliába, majd húzzunk gyapjú kesztyűt, illetve zoknit, és maradjunk úgy egy óra hosszat. Ezután tartsunk 2 óra szünetet, majd ismételjük meg a procedúrát. Ismét iktassunk be szünetet, és ismét tekerjük be magunkat fóliába. Ezt a technikát egy hétig ajánlott alkalmazni.
Hozzászólások:

One thought on “Fogta az alumínium fóliát és beburkolta vele a lábujjait. Gondoltad volna, hogy gyógyítani is lehet vele?”

Comments are closed.