Ez vár rád 2016-ban a horoszkópod szerint!

Tervezd kreatívan a 2016-os évet. Ahhoz, hogy megfelelően fel tudj készülni egy évre, nemárt ha tisztában vagy bizonyos tendenciákkal, várható eseményekkel. Ebben nyújt segítséget neked ez az átfogó éves horoszkóp, amiből képet kaphatsz, hogy mik azok a sarokpontok az életedben, amire érdemes kicsit jobban odafigyelni. Természetesen nincs minden kőbe vésve 2016-ban sem.

1000_horoscop_27_iulie_770x470_83241300_20151105_143525

A horoszkóp nem mondja meg, hogy holnap mi fog veled történni, de felhívhatja figyelmedet olyan több ezer éves múltra visszatekintő ciklikusan ismétlődő jelekre, amik segíthetnek, hogy jobban megtervezhesd az életedet, és felkészülhess az esetleges nehézségekre 2016-ban. Talán olyan jelekre is bukkanhatsz, amik mentén elindulva könnyebben boldogulsz majd és sikerül egy olyan életet kialakítanod, amit mindig is szerettél volna.
Kívánjuk neked, és minden élőlénynek itt a földön, hogy legyen eredményes, boldog élete 2016-ban is.

Kos horoszkóp 2016

A bolygóállások igen kedvezőek lesznek a Kos jegyűek számára a 2016-os évben, így mindenképpen egy csodálatos évre számíthatsz. Azonban fontos lenne felállítanod egy fontossági sorrendet, és arra koncentrálni, hogy a legfontosabb dolgokat megvalósíthasd. Ha találékony, és kitartó leszel, sikerrel járhatsz! Sok kihívást és feladatot tartogat számodra a jövő év, de az optimizmusoddal minden akadályt sikeresen vehetsz majd. Ezek a megpróbáltatások segítenek majd érzelmileg megerősödnöd, és büszkeség tölthet majd el a teljesítményeid és mások elismerése által. A 2016-os szerelmi horoszkóp előrejelzése szerint az egyedülálló Kosok sok új lehetőséget fognak kapni arra, hogy párra találjanak. A már elkötelezettek pedig megerősíthetik kapcsolatukat a kedvesükkel, sőt, még gyermekáldásra is jó kilátásuk van!
A jövő évben kezdett viszonyok szenvedélyesek lesznek. Úgy tűnik, hogy hódolókban nem lesz hiány, és legkésőbb decemberre meg is találhatod a számodra tökéletes partnert.
Február és május között légy óvatos, az ítélőképességed megcsalhat Téged! Ebben az időszakban hajlamos lehetsz futó kalandokba és szexuális kicsapongásokba keveredni.

Bika

A 2016-os évben a Bikáknak szembe kell nézniük a konfliktussal a belső énjük és a világ között. Koncentrálnod kell a lelkedre is, mialatt anyagi sikereket hajszolsz az életben.
Fontos lenne kialakítani magad köré egy olyan társaságot, akikkel közös a gondolkodásotok, hogy együtt a társadalom javára munkálkodjatok.
A jövő évi előrejelzés alapján csak akkor lehet sikeres éved, ha nem félsz szembenézni a kihívásokkal amikkel találkozni fogsz. Ez kulcsfontosságú lesz ahhoz, hogy az eljövendő jó pár éved sikereit is megalapozd. A szerelmi előrejelzés azt mutatja, hogy az egyedülálló Bikák nagy eséllyel lelnek párra egy közeli ismerős ? vagy akár jó barát ? személyében. A már kapcsolatban állók feladata pedig elmélyíteni a már fennálló viszonyt. Az év végére a házasságotok meg fog erősödni.
Amennyiben társat keresel, úgy megérné egy-két apró változtatást véghez vinni a személyiségedben. Ezzel még vonzóbbá teheted magad a másik nem szemében és új szövetségesekre is szert tehetsz.
Menj el nyaralni a partnereddel és hódoljatok az élvezeteknek! Áprilistól június végéig nem ajánlatos új kapcsolatba kezdened.

Ikrek

A 2016-os horoszkóp alapján a jövő éved a függőben lévő feladatok befejezésének jegyében fog telni. Ne kezdj bele semmibe, amíg ezekkel nem végeztél! Talán át kéne gondolnod hogy a jelenleg fontosnak tartott célok a jövőben is tarthatóak lesznek-e. Közelítsd meg gyakorlatias oldalról ezt a problémát és ne félj megkérdezni a munkatársaid véleményét sem.
A tudományos pályán dolgozó Ikrek 2016-ban felülmúlhatják önmagukat. A jegyedben álló Jupiter és Szaturnusz különféle jelzéseket küld feléd. A Jupiter fellendíti az anyagi helyzeted, és a benned lakozó életörömöt.
A külföldi utazások és a rövid kirándulások sem maradnak el a jövő évben. Az előrejelzésed azt mutatja,hogy még magabiztosabb leszel, és könnyebben leszel képes élvezni az életet. de ne aggódj: a Szaturnusz megfékezi majd a túláradó lelkesedésedet, ha az szükségessé válna. Készülj fel, mert a jövő éved szerelmi viharokban lesz gazdag. Sajnos a gyenge alapokon nyugvó kapcsolatok nagy eséllyel szűnnek majd meg, de ezzel együtt új párkapcsolatra is lesz kilátás a jövő év folyamán.
Augusztusra meg fog változni a jelenlegi hozzáállásod a szexhez, és a lelki egészséged is javulni fog. 2016 alkalmas év lesz a gyermekvállalásra is.

Rák

A Rák a 2016-os horoszkóp előrejelzése szerint, egész évben optimistán és magabiztosan fogsz hozzá állni a dolgokhoz, ami miatt sikeres leszel bármiben, amibe csak belefogsz. Bármilyen félreértést a családban eloszlathatsz az egyenes hozzáállásoddal. 2016-ban sokkal agresszívebben kell majd fellépned a szakmai életben, hogy elérd azt, amit akarsz. Ne habozz kifejezésre juttatni a véleményedet! El fogod érni a kitűzött céljaidat, ha két lábbal állsz a földön. Hallgass a megérzéseidre, mert jó irányba fognak vezetni. Ne félj mások közbenjárását elfogadni a karriered építésében. A jövőév derekán nagyon körültekintően kezdj új bizalmas kapcsolatokba. A komoly kapcsolatban állók bizonytalanná válhatnak a társukkal kapcsolatban. A társkeresők március és június között csupa olyan partnerbe futnak bele, akivel szinte lehetetlen kapcsolódási pontot találni. A hozzáállásod a partneredhez folyamatos változáson megy majd keresztül. Megértéssel kell fordulnod a párod felé, ha azt akarod, hogy folytatódjon a viszonyotok. Ha gyermeket terveztek, ajánlatos a termékenység idejét a holdciklushoz igazítani (ld. Jónás-módszer).

Oroszlán

A 2016-os évben a Jupiter a te jegyedben áll majd, ami lehetővé teszi, hogy gyarapodj az élet különféle területein, és hogy elárasszon az optimizmus. Itt az ideje, hogy kihasználd csodás képességeidet, mivel a bolygók állása inspirálni fogja a benned lakozó találékonyságot és kreativitást és segíteni fog az előrejutásban. Meg kell tanulnod mások véleményét is komolyan venni, ha valódi fejlődést szeretnél látni. Ez alatt az időszak alatt lehetőséged lesz kibővíteni a kapcsolati hálódat, ami újabb sikerekhez szolgálhat eszközül. Meg kéne próbálnod a lelki- és szellemi erődet is gyarapítani a jövő évben. Az előrejelzés azt mutatja, hogy jobban kell majd figyelned a pénzszórási-késztetéseid kordában tartására az év folyamán. Az egyedülálló Oroszlánok számára számtalan lehetőség adódik majd, hogy új partnert találjanak. Augusztus és november között jön majd el az a személy, akivel akár komoly kapcsolatba is belefognál. Az igazából nem kívánt szexuális kalandokat azonban jobb elkerülni. Ez az időszak arra is tökéletes, hogy gyarapítsd a családot egy új csemetével.

Szűz

A 2016-os horoszkóp alapján ez az év az önismeret és kreativitás jegyében fog telni a Szüzek számára. Fel kell fedezned a rejtett képességeidet, és új területeken kell kipróbálnod magad, hogy rátalálj a céljaidhoz vezető útra. Eközben néhány jellemvonásodon is változtatnod kell, melyek akadályoztatnak az előrejutásban. A kívánt fejlődést elérheted egy tanfolyam, vagy szakképzés formájában is. Ha erre most nincs lehetőséged, keress egy mentort! Ragadj meg minden eszközt arra, hogy szélesíthesd a látóköröd. Sajátíts el módszereket a tehetséged előcsalogatásához. Az év eleje kedvezőnek fog bizonyulni a párkapcsolatod számára, és rendkívül jól fogjátok magatokat érezni. Minden félreértés orvosolható lesz, ha együtt megbeszélitek és tisztázzátok azokat. Igyekezz fenntartani a harmóniát kettőtök között mind lelkiség, mind pedig a testiség oldaláról. Az életbevágóan fontos döntéseket, például a gyermekvállalást együtt kell megvitatnotok. Júniusban spirituális értelemben is megerősödik majd a párkapcsolatotok, ami rengeteg energiát fog majd tölteni a szerelmi életetekbe.

Mérleg

Jövőre a Mérlegek a kreativitásuk segítségével új stratégiákat lesznek képesek kidolgozni, melyek a jövőbeni boldogulásokhoz vezet. Mindenekelőtt azonban döntést kell hozniuk: mit akarnak pontosan elérni? Utána kitartással és szorgalommal elérhetik a kitűzött céljaikat. Ettől magabiztosabbá válnak, aminek köszönhetően a kapcsolati hálójuk is kiterjedtebbé válhat. A család fontos szerepet fog játszani az előrejutásukban és sikereik elérésében segíteni fogja őket. Sokkal nagyobb mértékben fognak részt venni a családi eseményekben és több időt töltenek majd szeretteikkel. Mivel telve lesznek energiával sok kirándulás és sportesemény vár rájuk 2016-ban. 2016-ban a szerelmi életed nagyon szenvedélyes lesz, és szinte mágneses vonzerőt gyakorolsz majd a másik nemre. Számíts rá, hogy egy olyan románc veszi majd kezdetét, ami jelentős fordulatot jelenthet a szerelmi életedben. Az instabil kapcsolatok sok nehézséget tartogatnak a jövő évben és valószínűleg szakítással végződnek. Ha ezt sikerül elkerülni, az érzelmeitek megerősödnek novemberig és ezután már felszálló ágba kerül a párkapcsolatod. A házasságban élők nyugodtan elkezdhetik tervezni a trónörököst jövőre.

Skorpió

A horoszkóp előrejelzésed alapján sok személyes sikert tartogat a jövő év. Lehetőséged lesz nagy változásokat végrehajtani és eljutni egyről a kettőre. Elég vitalitásod lesz ahhoz, hogy teljes értékű életet élj. A második negyedév nagyobb kihívásokat tartogat a Skorpióknak. Kellő körültekintéssel hozz csak döntéseket ebben az időszakban. A szükséges életmód-változás kemény munkát és több időt fog igényelni 2016-ban. Február és május között jelentős változások köszöntenek be a szerelmi fronton. Ne feledd: légy ura a helyzetnek! Az év második felében sok türelemre lesz szükséged, de ragaszkodj az elveidhez! A szerelmi életed szenvedélyes és a szex kielégítő lesz az év folyamán.

Nyilas

A jövő évi horoszkópod mindent elsöprő változásokat mutat. Sokat fogsz fejlődni 2016-ban és ehhez megkapod a szükséges támogatásokat. A kapcsolataidat alaposan meg kell majd vizsgálnod, és ha szükséges, kemény döntéseket hoznod némelyik esetében. Elképesztő sebességgel fogsz haladni az élet minden területén áprilisig, amikor is lehetőséged lesz kicsit lassítani és kiélvezni a munkád gyümölcseit. A 2016-os horoszkóp előrejelzésed alapján úgy tűnik, igen viharos románcok várnak rád. Vissza kell fognod magad annyira, amennyire csak képes vagy, hogy ne uralkodj a partnereden és adj neki is teret. Jobb lenne elfogadnod, hogy nem kell mindig dominálnod mások felett, inkább éld ki az ez irányú késztetéseidet a munkahelyeden vagy kezdj el egy küzdősportot amivel levezetheted a feszültségeidet. A romantika és a szenvedély kellő adagolása egyensúlyt hozhat számotokra, azonban a gyermekvállalással még várjatok egy darabig, amíg a párkapcsolatod feszült és kaotikus.

Bak

Jövőre ismét át fogod gondolni, hogy mi szeretnél elérni az életben, és újabb stratégiákat fogsz ennek érdekében kitalálni. Leltárba veszed majd a képességeidet és pontosan kitűzöd a céljaidat. Új módszereket fogsz elsajátítani, és a felesleges ? így akadályoztató ?dolgokat pedig eltünteted magad körül. A jövő évi előrejelzésed azonban azt is mutatja, hogy óvatosabban kéne kezelned a külső forrásból származó információkat. Valamint le kéne építened azokat a barátságokat, melyek csak akadályoznak a fejlődésben.Nem kötelességed régi érzelmi mocsarakba ragadva szenvedni. Szabadítsd fel és fejezd ki önmagad! A Jupiter rendelkezésedre bocsájtja a szükséges dolgokat a haladáshoz. Miután kitűzted a céljaidat, semmi sem fog akadályozni az utadon! A horoszkópod biztató jeleket mutat a jövő évre, ami a szerelmi életedet illeti. A dolgok szinte maguktól megtörténnek, amint elkezdődött az új év. Csak úsznod kell az árral, hogy boldog légy. 2016 folyamán számos lehetőséged nyílik majd egy kecsegtető párkapcsolatba kezdeni. Februárban sok akadályt elmozdíthatsz az utadból. Júniustól elkötelezett és szeretetteli kapcsolatot kezdhetsz el felépíteni. Ez az időszak lesz alkalmas a várandósságra is.

Vízöntő

A jövő évi horoszkópod azt mutatja, nagyszerű éved lesz arra, hogy új ismeretségeket köss és jó barátokra tegyél szert. Nem félsz majd meghátrálni a konfliktusok elől, azonban ez nem lesz feltétlenül jó hatással a karrieredre. Ne feledkezz meg a részletekről sem, amikor nagyobb tervek kivitelezésén dolgozol. A környezeteddel folytatott viszonyban meg kell találnod az egyensúlyt a rámenősség és kedvesség között. Ha új barátokat vagy párkapcsolatot keresel, a hűség legyen a legfontosabb szempont. A munkahelyedre becsempészhetnél egy kis kreativitást, hiszen már régóta esedékes lenne néhány idejétmúlt módszert lecserélni. A szerelem kiemelt helyet fog élvezni az életedben 2016 folyamán. A párok kapcsolata harmonikus lesz március és július között. Augusztus és október között a kapcsolatotok érzelmileg elmélyülhet. Az egyedülálló Vízöntők új kapcsolatokat kezdhetnek ez idő alatt de az igazi decemberig nem lép be az életükbe. Ha tartós párkapcsolatra vágysz ne becsüld alá a köztetek lévő szexuális összhang jelentőségét. A komoly lépéseket és a gyermekvállalást novemberre érdemes tervezni.

Halak

Jövőre rengeteg nagyszerű lehetőség vár rád, és csak a képességeiden múlik majd, hogy ki tudod-e őket aknázni. Inkább két lábbal állsz majd a földön, így a kreativitást igénylő tevékenységek nem lesznek ínyedre. A 2015-ben megálmodott ötletek jövőre valóra válnak, és a korábban felhalmozott spirituális energiáidnak köszönhetően a 2016-os év bővelkedni fog a sikerekben. Válogatnod kell majd a lehetőségek közül melyekkel találkozol, mivel nem mindegyik passzol a vérmérsékletedhez. Csak olyan fába vágd a fejszéd, amivel meg is tudsz birkózni. Az előrejelzésed szerint az idén tapasztalt párkapcsolati nehézségek jövőre köddé válnak. Március és július között számíthatsz új szerelemre. A régi párkapcsolatoknak is kedvezni fog ez az időszak. Szeptember és november között kísérteni fognak az elmúlt szerelmek kísértetei, de ne hagyd hogy megzavarják a köztetek lévő harmóniát. A házasok számára 2016 egy romantikával és szenvedéllyel teli év lesz.v

Hozzászólások: