arisztotela NEM ÉRTETTE, HOGY A MENYASSZONYA MIÉRT FÁRADT MINDIG. AZTÁN EZT A FELFEDEZÉST TETTE

A fiatal apa, Tony Emms és menyasszonya, Charlotte együtt élnek a babájukkal, és úgy döntöttek, hogy Charlotte otthon marad, hogy vigyázzon a gyermekre. Ez egy boldog svéd kis család, de Tony csodálkozik azon, hogy a menyasszonya folyamatosan fáradt és nincs energiája. Hiszen ő az, aki egész nap keményen dolgozik? Egy nap jön haza, és azt látja, hogy Charlotte és a baba az ágyban alszanak. Azonnal csinál róluk egy képet, és feltette a Facebookra, ahol ezt írta mellé:

“Talán ez a nő nem kap elég megbecsülést tőlem. Amikor hazajövök a munkából, Charlotte “fáradt”. Én dolgoztam egész nap, miért ő fáradt kérdem én? Mostanában azonban elgondolkodtam, hogy amit ez a csodálatos nő csinál, amíg távol vagyok otthonról … látszólag csak ül a babával, játszadoznak, ami egy pihentető elfoglaltság, ugye? A válasz: Nem annyira!

Amikor megyek dolgozni minden reggel és felébreszt, mindkét keze mindig tele: egyszerre kell azonnal mindenre figyelnie a nap folyamán … felkel és gondoskodik a síró babáról. A gyerek éhes, Charlotte is éhes, de csak a baba kap enni. Aztán játszik a babával, pelenkát cserél, majd játszik újra, amíg el nem alszik a baba. De a Mami ezt az időt arra használja, hogy mosson, eltegye a sok játékot, ételt készítsen. Aztán a baba felébred és újra éhes. Mami még mindig nem evett semmit, most ebédel a baba. Aztán természetesen ismét szórakoztatni kell – Anya még mindig nem evett …

Amikor hazaértem a munkából, és bosszant, hogy nincs rend, mert Mami nem csinálta meg, rájövök, hogy a baba egészséges és boldog. Ha bármely más apa azt gondolja, mint én, hogy a Mami nem csinál semmit, hát téved. Tiszteletben kell tartani a kisgyerekes anyukákat! Nagyon különleges emberek, akik feladtak mindent annak érdekében, hogy vigyázzanak a babára. Szeretem az én alvó angyalaimat! ❤  Charlotte ”

A bejegyzést szerte a világon! Közel 50.000 ember látta. Oszd meg, ha szerinted is a legszebb dolog az anyaság!

Hozzászólások: