MILYEN ÉVSZAKBAN SZÜLETTÉL? EZT ÁRULJA EL RÓLAD!

VANNAK, AKIK HISZNEK AZ ASZTROLÓGIÁBAN, ÉS VANNAK, AKIK A CSILLAGJEGYEK ÁLTAL MEGHATÁROZOTT SZEMÉLYISÉGET ÉS SORSOT CSAK HUMBUGNAK TARTJÁK. NOS, A TUDOMÁNY MOST IGAZSÁGOT TESZ E KÉRDÉSBEN!

Egy nemrégiben elvégzett kutatásban a tudósok négyszáz ember személyiségét, temperamentumát és viselkedésjegyeit vetették össze a születési adataikkal. Eredményeik azokat igazolják, akik eddig is hittek az asztrológiában és a horoszkópokban.

A kutatók nem igazán tudják megmagyarázni, mi lehet az oka annak, hogy az azonos időszakban születettek hasonló karakterjegyekkel bírnak. Ennek ellenére arra hívják fel a figyelmet, hogy ennyi egyezés nem lehet a véletlen műve!

Az egyik elmélet szerint az, hogy melyik évszakban, milyen körülmények között születtünk, hatással van az agyunk kémiai összetételére, illetve ezáltal a későbbi személyiségünkre is.

Lássuk, a kutatók megállapításai szerint mit árul el rólad a születési évszakod!

-Ha nyáron születtél:

Akkor gyakrabban élsz meg erős hangulatingadozásokat, gyakran csapódsz hirtelen a gondtalan vidámságból búskomorságba. Életed egy merő érzelmi hullámvasút!

Ha tavasszal születtél:

Akkor rendkívül pozitívan tekintesz a világra, optimista, könnyen lelkesedő személyiségednek semmi sem áll útjába. A rügyező fákon a madarak neked füttyögnek, nyáron pedig azt reméled, végre találkozol a Nagy Ő-vel.

-Ha télen születtél:

Akkor téged nem könnyen lehet felingerelni. Nem hoz ki téged a sodrodból sem egy kiadós forgalmi dugó, sem egy harsány gyerekzsúr.

-Ha ősszel születtél:

Akkor nem igazán vagy hajlamos a depresszióra. A szakításokból, csalódásokból rendszerint hamar talpra állsz és nem szoktál hosszan búslakodni semmin sem.

Hozzászólások: