Ilyen pasit akarnak a nők

Inkább erőteljesebb testalkat mint modell alak, George Clooney-hoz hasonló őszülő halánték és csakis tetoválás nélkül. Ilyen pasikra vágyunk mi, nők.

Bár odáig vagyunk a modell pasikért, a Twoo névre hallgató közösségi felfedező oldal felméréséből kiderül, hogy a nők harmada inkább kidolgozott testű társat keres, mint egy született szupermodellt. Sőt, még egy átlagos testalkatú, illetve egy-két kilónyi súlyfelesleggel rendelkező pasit is előbb ismernénk meg, mint egy modellt. És bár legjobban a barna hajú pasikat kedveljük, de nagyon, úgy tűnik, hogy egy valamit még nagyon szeretünk, ez pedig a George Clooney-féle deres halánték- ugyanis a kutatás szerint nem a szőke vagy a fekete hercegre vágyunk legjobban a barna után, hanem inkább az ősz hajú úriemberekre.
Na és mi a helyzet a tetoválással és az olyan kiegészítőkkel, mint például a szemüveg és piercing? Szemüveg tulajdonképpen mindegy, hogy van-e vagy nincs egy pasinak, nincs összefüggés a szemüvegviselet és a népszerűség között. A tetoválás és a piercing viszont annál inkább fontosabb. Bár rengeteg magyar pasinak van vagy tetkója vagy piercingje (vagy mindkettő) ők egytől egyig a kevésbé népszerű pasiknak táborát erősítik a nők körében.
A kutatásból az is kiderül, hogy nem szeretnénk dohányzó pasit és nem gondolunk a házasságra, amikor párt keresünk. Olyannyira nem, hogy a népszerű férfiak csupán 4%-a vágyik házasságra és kb. kétszer ennyien gondolják úgy, hogy a házasság fontos elköteleződést jelent. Ennek ellenére az oldalon regisztrált népszerű férfiak 15%-a, a népszerű nők 17%-a szerint a házasság egyszerűen felesleges.
Neked mi a véleményed ?
Hozzászólások: