Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a ?gombot? és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő ?gombok? megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.

1000_osi-orvoslas-tudasfaja_20150812_105323

Hüvelykujj

Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.

Mutatóujj

Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.

Középső ujj

Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.

Gyűrűsujj

Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.

Kisujj

Ezen az ujjon lévő ?gomb? megnyomásával véget vethetünk az idegességnek, a szorongásnak, a pánikrohamnak és hatékonyan kezelhetjük vele a puffadást, a torokfájást és megőrizhetjük csontjaink egészségét is.

Hozzászólások: