7 jel, hogy a párod nem mond igazat

Ha azt érzékeled, hogy párod valamit rejteget előled, nem kell rögtön letámadnod, hiszen mindenkinek van magánélete még a legjobb házasságban is. De az is lehet, hogy csak egy meglepetést készít elő számodra…Ha azonban állandóan gyanús, akkor itt az ideje tisztázni a dolgokat.

Ez a 7 jel arra utalhat, hogy nem mond igazat.

1.Értelmetlen magyarázatokat ad

Zavarosan beszél, egyik nap egyet mond, másik nap mást. Ugyanazt a dolgot kétféleképpen magyarázza. Magyarázkodik, de egyik válasz nem fedi a másikat.

2.Úgy viselkedik, mintha bűnös lenne

Ha hirtelen kedves lesz, zavartan mosolyog, akkor minden bizonnyal bűntudatot érez. Ne kérdezd tőle, hogy miért viselkedik furcsán, mert ettől még zaklatottabb lesz. Hagyd, hogy magától lelepleződjenek a dolgok.

3.Kerüli a szemkontaktust

Ha valakinek nem tiszta a lelkiismerete, akkor az nem tud a szemedbe nézni beszéd közben, kerüli a szemkontaktust.

4.Másoknak is füllent

Ha rajtakapod, hogy többször hazudik másoknak, akkor miért pont veled lenne őszinte? A folytonos hazudozást nem lehet egyik napról a másikra abbahagyni.

5.Egyet mond, mást tesz

Azt mondja, hogy kenyérért megy a boltba, és közben üres kézzel tér vissza. Amikor megkérded, hol a kenyér, kitalál valamit, pl. azt, hogy rájött, már nem is szükséges. És közben zavart.

6.Téged hibáztat

Ahelyett, hogy elmondaná, hogy mi is a probléma, inkább téged hibáztat. Könnyebb másra kenni, mint beismerni a tévedést.

7.Az intuíciód azt mondja, hazudik

Az intuíció egy olyan mély, belső érzés, amelyre érdemes hallgatni. Ne hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet soha.

Hozzászólások: