Tízmilliószoros nap csütörtökön- Így készülj rá!A November 6-ai csütörtök nagyon erős energiákat hozó nap lesz.

1000_rger_20141106_083639

November 6-án az idei év negyedik, egyben utolsó tízmilliószoros napja van. Az ilyen nap, mint a mai kiváló lehetőséget teremt, hogy azt kapjuk, amit elérni szeretnénk az életünkben. Ma minden gondolat tízmilliószoros erővel hat, így különösen nagyon ügyelj ma gondolatodra.

Ráadásul ma telihold is lesz, ami köztudottan a tisztulást, a régi sérelmek, blokkok oldását segíti, akár hiszel benne, akár nem működik. Így a mai napon, ha teheted, vedd számba, milyen energiák akadályozzák a vágyaid beteljesülését. Meditálj rá, mert jó eséllyel ma többet teremthetsz, mint máskor, mivel mind a négy tízmilliószoros napon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat. Ez éppúgy érvényes a negatív gondolatokra is, mint a pozitívra, így ma különösen nagyon ügyelj gondolataidra, mert ugye azok határozzák meg végső soron sorsodat. Jó hír, hogy a pozitív gondolat sokkal erősebb hatással bír, mint a negatív gondolat, de ha megteheted, ne adj ma teret semmilyen negatív érzelemnek. Ha pedig mégis rajta kapod magad, hogy nem odaillő gondolatok cikáznak a fejedben, lélegezz mélyeket és takarítsd ki ezeket, még jobb, ha egyből át is írod ezeket pozitívvá.Álmodozásra bíztalak ma az egyik kedvenc idézetemmel, Les Browntól, ami így szól:

?Célod a Hold legyen.
Ha elhibáznád, akkor is a csillagok között ér véget utad”

Én ma azt (is) kívánom, hogy minden Kedves Olvasóm kívánsága váljon valóra!

Hozzászólások:

One thought on “Tízmilliószoros nap csütörtökön- Így készülj rá!A November 6-ai csütörtök nagyon erős energiákat hozó nap lesz.”

Comments are closed.