Apró hibák, amit a pasik észre sem vesznek rajtad

fenek_kez

új pasid mellett nem érzed magad magabiztosan a narancsbőröd/mitesszereid/száraz hajvéged miatt? Felejtsd el végre a feszengést, és élvezd a helyzetet, mert a fiúk semmit sem látnak ezekből a dolgokból!

Töredezett hajvégek: Amikor próbálod a pasid orra alá dugni a száraz, elvékonyodott vagy töredezett hajvégeidet, hogy elmagyarázd, miért is kenegeted kókuszolajjal hetente, és viselsz regeneráló pakolást minden hajmosás után? fogalma sincs, hogy miről beszélsz. Azt persze észreveszi, ha egészségesebb és fényesebb a sörényed, de ne aggódj, pár törött hajvég miatt nem fog kiábrándulni belőled.

Narancsbőr: Amikor egy nő fehérneműre (vagy pucérra) vetkőzik egy pasi előtt, az a legkevésbé figyel arra, milyen gödröcskék vannak a popóján, ahelyett, hogy az járna a fejében: ‘Hű, de dögös ez a nő!’.

Kinőtt szemöldök: Ha azt mondod egy pasinak, hogy el kell menned a kozmetikusodhoz ‘megcsináltatni’ a szemöldököd, biztosan nem érti, mit is akarsz. Azon kezd el agyalni, hogy ‘miért, nincs szemöldöke?’ és hasonlók, hiszen az ő szeme nem látja az apró, növésben lévő szálakat.

Mitesszerek: Ha nem veszi észre a töredezett hajvégeket, narancsbőrt és kinövő félben lévő szemöldököt, akkor a mitesszereket sem. Fontos, hogy szép ápolt és ragyogó legyen az arcbőröd, de hidd el, ne veszik el az apró részletekben.

Hozzászólások: