” Sasi Bájital” – 4 nap alatt akár 10 cm mínusz

Az úgy nevezett Sasi Bájital képes arra, hogy 4 nap alatt a hasról, combról és a derékról összesen lefaragjon akár 10 cm-t is. Ha szeretnéd villámgyorsan, alig egy hét alatt formába hozni magad, akkor mindenképpen próbáld ki ezt az italt, mert ez segít elérni a célod.

Cynthia Sas fejlesztette ki ezt az italt, amely 3 kilógrammtól szabadította meg őt és közel 10 centimétert karcsúsodott 4 nap alatt. Mindig is küszködött a kilókkal és állandóan stresszben volt, ha gyorsan szerette volna kicsit kordába szedni a testét. Utána nézett az interneten, kért segítséget szakembertől, és ő maga elkészítette ezt az italt, amit azóta mindenkivel megosztott a világhálón és amelyről azóta is mindenki pozitívan beszél.

Hozzávalók:

8,5 csésze víz

2 citrom

8 – 12 levél friss menta

3 – 4 cm gyömbér

fél kígyóuborka

Elkészítés:

14520609331315_49551508958681_db

Mosd meg a citromokat, vágd félbe, távolítsd el a magokat. Öntsd egy nagy üveg edénybe a vizet, és a citrom levét csavard bele, és 1 – 2 karikát is vágj bele. Hámozd meg az uborkát, karikázd fel és add a vízhez. A megmosott menta leveleket is bele teheted és a meghámozott, reszelt gyömbért is. Egy éjszakán át hagyd a hűtőben a folyadékot.

Használat:

A teljes tartalmat meg kell inni másnap, mellette próbálj meg lúgosabb ételeket fogyasztani, a 4 napon át kerüld a cukros, zsíros ételeket. Szinte bármit megehetsz csak mértékkel.

Hozzászólások:

One thought on “” Sasi Bájital” – 4 nap alatt akár 10 cm mínusz”

Comments are closed.