Most akkor egy csók megcsalásnak számít, vagy sem? Utánajártunk…

Ahány párkapcsolat, annyi féle játékszabály létezik…

A BBC 5 Rádiócsatorna egy igen nészperű és örök kérdésnek járt utána: Ha valakivel csókolózunk, aki nem a párunk, akkor megcsaltuk, vagy ez még belefér? A kutatást több, mint 2000 brit férfi és nő között végezték el. Na mit gondoltok mi lett a vége? Nem fogtok meglepődni…

A fiatal férfiak több mint a fele gondolja azt, hogy egyáltalán nincs probléma ezzel sőt, még a szexuális töltetű üzenetek írása is bőven belefér, hiszen fizikálisan semmi sem tötrénik ugyebár.

Ahogy az várható volt, a nők 70%-a sorolja a hűtlenséghez a “félrecsókolózást”, de a gyengébbik nem köztudottan rövidebbre veszi a pórázt. Talán nem is baj! Ha az ember ragaszkodik a párkapcsolatához, nem feltétlenül kell minden buliban mással összenyalnia.

Viszonylag nagy volt az egyetértés abban, hogy ha ágyba bújsz valakivel, akkor ténylegesen megcsalod a társad, ugyan “csak” a 91% vallotta ezt. Milyen észjárással bírhat a többi 9%?

Egy biztos, amit a kutatás vezetője is elmondott, ha nem veszed figyelemben a párod érzéseit, akinek akár rosszul is eshet, hogy másik személyre izgulsz fel, akkor nem tiszteled a kapcsolatotokat, ha megcsalásnak számít, ha nem!

Hozzászólások: