8 biztos jel arra, hogy mondj igent a férfinak

Nehéz döntés az biztos. Természetesen nem vagyunk egyformák. Nincsenek egyetemes kritériumok sem. Azért nem árt odafigyelni pár apróságra, amik segíthetnek nekünk dönteni arról, hogy bizony ő az igazi?

Ezeket gondoljuk a legfontosabbaknak.

1. Meghallgat

Legyenek fontosak az érzéseid és a véleményed a számára. Ez egy nagyon bensőséges kapcsolat jele lehet.

2. Képes Veled vitatkozni

A világ legtermészetesebb dolga az, hogy bizonyos helyzetekben nem egyezik a véleményünk a másikkal. Emberek vagyunk. Nem vagyunk egyformák. Ha tud veled vitatkozni és értelmesen érvelni, akkor vélhetőleg intelligens. Egy ilyen emberrel könnyebben is tudsz kompromisszumot találni és rávenni arra, hogy meghallgasson.

3. Képes áldozatot hozni a boldogságotokért

Kell, hogy időt szakítson rád. Ez néha azzal jár, hogy a saját dolgait kell félretennie érted. Ennek így kell lennie. Nem lehet mindig csak az, amit ő akar. Persze fordítva sem! Legyen magára és a dolgaira ideje. Ne akarj a fejére nőni.

4. Együtt könnyebb

Minden kapcsolatban vannak problémák. Ez nem ritka. A lényeg, hogy próbáljátok őket együtt megoldani, mint egy igazán jó csapat…

5. Legyen büszke az eredményeidre

Kell a pozitív visszajelzés tőle is. Érdekelje és értse meg azt amit csinálsz. Igen is becsülje meg az eredményeidet.

6. Mindig lásson szépnek

Még pizsamában is… smink nélkül…kócos hajjal.

7. Tartsa tiszteletben a családodat és a barátaidat

Nem lehet közömbös a számodra közeli emberekben. Nem jó ha ujjal mutogatnak a barátaid rá, és az sem ha a párod határolódik el tőlük. A családot és a barátokat mindketten hozzátok magatokkal. Az életetek részei.

8. Nem fél kimutatni az érzéseit

Egy bőgőmasina pasi senkinek sem fog imponálni az biztos, de ha nem játssza mindig a Herkulest és ejt pár könnycseppet a Titanic-on az csak egy jobb jellemet takar. Megért majd és veled lesz a bajban is.

Hozzászólások: