Így lehetsz igazi nő egy pasi mellett!

Erre a kérdésre nagyon sok válasz érkezhet. A legáltalánosabb az, hogy legyünk szépek, ápoltak, főzzünk jól, szeressünk nagyon és mindezek mellett legalább ilyen jók legyünk az ágyban is. Ilyen egy tökéletes nő. A filmekben legalábbis.

szingli-no-ismervei

Mi ezzel a bibi?

Mindegyik tulajdonság szuper, és elérendő cél is lehet, csak nem egyszerre. Ennyi a gond. Hogy mit tehetünk, hogy ne legyen ebből problémánk? Hát fogadjuk el, hogy nem tudunk minden elvárásnak megfelelni. Ha ezt megtesszük, akkor már félúton vagyunk.

Oké? de ha nem felelek meg ezeknek az elvárásoknak, akkor sem érzem magam jobban

Igen, ez így van. Őszintén szólva, sosem érezhetjük magunkat jobban. Mert minden változásban van körülöttünk, akárcsak bennünk. Gondoljunk csak bele: már éppen félreraktuk a pénzt a három hónappal ezelőtt kinézett kabátra, mire eljutunk a boltba, már rég nem kapunk olyat. Vagy nem értjük, hogy gyermekkorunkban miért tudtuk megenni a májat, most pedig miért liftezik a gyomrunk már a látványától is. Azért, mert más lesz a tapasztalatunk, ezért más lesz az igényünk.

no-2-

Ugyanez megy végbe a párkapcsolatban

Kicsit megfoghatatlannak és értelmezhetetlennek tűnhet az, hogy igényről beszélünk egy párkapcsolatban. Viszont ha belegondolunk, számos olyan cikket elolvastunk már a témában, ami segíthet a szerelmi életünkben. (Felteszem ezért kattantál rá erre az írásra is.) Igen, a tippek segítségével kialakul a fejünkben egy kép a tökéletes nőről. Arról, aki lenni szeretnénk. Az a probléma ezekkel a cikkekkel, hogy sok nem mellékeli az idáig vezető térképet. Csupán felsorolásszerűen közli velünk, hogy milyennek kellene lennünk.

 

De akkor mégis, hogy legyünk igazi nők a szerelmünk mellett?

A legegyszerűbb mód az, hogy ne akarjunk igazi nők lenni a szerelmünk mellett. (Most hallom is, ahogy felszisszensz, mert nem ezt vártad.) Mint már az előbb említettem, listát kapunk, és nem térképet. A térképig nekünk magunknak kell eljutni. Úgy, hogy végigvesszük, mi a saját magunkkal szembeni elvárásunk. Ennek legegyszerűbb és legolcsóbb módja egy darab papírral és tollal végezhető el. Mi is készíthetünk listát, hogy milyenek vagyunk, milyen a párunk. Ez arra késztet bennünket, hogy végiggondoljuk, milyennek látjuk magunkat és kapcsolatunkat. Az a szépsége az egyedi lajstromnak, hogy a miénk, és nem hasonlít máséhoz. Ha ez megvan, utána már bátran böngészhetünk a neten a cikkek között, a leghasznosabb tippek után kutatva. Igen, így már érdemes a témában keresni. Hasonlóan működnek a keresőprogramok. Beírhatjuk a kulcsszót, de csaknem ezer találatot fog kidobni. Kinek van kedve mindezt végigolvasni? (Nekem tuti nem lenne.) Viszont ha szűkítjük a keresést, akkor azt az infót kapjuk meg, amit szeretnénk. Ehhez kell a saját készítésű listánk.

Szuper, van egy papírunk, de hogyan tovább?

Most jön a kedvenc részünk: a tervezés. Mi lenne, ha szép ruhákban járhatnánk, ápoltabbak lehetnénk, akkor biztos a párunk is jobban szeretne minket. (Hozzáteszem, hogy ha ezt megfogalmazod magadnak, akkor gondolkodj el azon is, hogy miért vagytok még együtt.) Ne azért akarjunk jobb körülményeket, hogy valakinek megfeleljünk. Magunknak akarjunk megfelelni. (Ezt is írd fel a listádra!) Mert ha ez nincs rendben, akkor semmi sincs. Pasik jönnek-mennek, és bizony a lány pártában marad. De egy kézzelfoghatóbb példa talán jobban segít: együtt élünk a szüleinkkel. Ki határozza meg, hogy mit vehetünk? A szülők. Ki dönt fontos kérdésekben? Apa és anya. Ki nem szeretné ezt tovább olvasni? Éééén! (Na, látod, itt kezdődik az, hogy a Te kezedben van az irányítás.) Ha pedig már nálunk a kormány, akkor már miénk a tervezés lehetősége is.

Ez hogy néz ki a gyakorlatban?

Úgy, hogy elképzeljük az életünket. Ha ismerjük magunkat (a lista segítségével a legegyszerűbb), ismerjük a felhozatalt (cikkek, tippek), akkor már csak mi kellünk ahhoz, hogy összekapcsoljuk a kettőt. Ha van listánk, akkor van igényünk bizonyos témákra és így megtalálhatjuk az ennek megfelelőket. Tehát, hogy hogyan leszünk igazi nők a párunk mellett, az csak rajtunk múlik. Nincs egyedi recept, egyszeriek és megismételhetetlenek vagyunk, olyanok, akik el tudják dönteni, mitől tudnak NAGY Ő-k lenni.

Hozzászólások:

One thought on “Így lehetsz igazi nő egy pasi mellett!”

Comments are closed.