Mit csinálsz rosszul a szerelemben? Kínai horoszkópod elárulja

Volt már olyan kapcsolatod, amiben egyszerűen nem jöttél rá, hogy hol hibáztál? Vagy csak szeretnéd megóvni magad és a szerelmed egy hibától? Akkor a kínai horoszkópodból most mindezt megtudhatod!

 

Patkány

Nagyon hangulatember vagy, aki nem igazán képes uralkodni önmagán. Emiatt a kedved határozza meg mikor kötsz bele a párodba. Ezt sok ember nem képes eltűrni és rövid időn belül elhagy, ha nem tanulod meg kontrollálni önmagad. Találj magadnak valami elfoglaltságot vagy levezetést, ahol a fölösleges energiádat kiadhatod.

Bivaly

Két nagyon komoly hiba is jellemez téged, ha párkapcsolatban élsz. Az egyik az, hogy képtelen vagy úrrá lenni a féltékenységeden és amiatt elveszíted a párod bizalmát, ami, mint tudjuk egy kapcsolat alap pillére. A másik legfőbb hibád, hogy nem hallgatod meg a párod sem vitában, sem beszélgetésben. Öntörvényű vagy és csak az a fontos számodra, hogy te megkapd a kellő figyelmet.

Tigris

Csak azt tartod igaznak, amit te kimondtál vagy elképzeltél, nem vagy hajlandó elfogadni mások véleményét. Megfeledkezel arról a tényről, hogy a párkapcsolatot ketten alkotjátok, így a párod is egyenértékű veled. Ha nem változtatsz ezen, a párod hamar megunja ezt.

Nyúl

Nem szereted a vitát és a veszekedést, ha teheted kerülöd a konfliktusokat, inkább hajlandó vagy tűrni, mint veszekedni. Ez csak részben jó taktika, részben nem, hiszen vannak dolgok, amiket meg kell beszélni és problémák, amiket meg kell oldani.

Sárkány

Túl szorosan és szigorúan kezeled a párkapcsolataid, nagyon magadhoz láncolod azt, akivel együtt vagy. A kötöttség csupán bizonyos keretek között fontos, más részről fontos egy bizonyos mértékű szabadságot is hagyni mind magadnak, mind a párodnak.

Kígyó

Igazi kígyóként funkcionálsz, ha kapcsolatban élsz. A saját magad részéről imponál számodra, ha megnéznek, viszont ha a pároddal történik ez, előbújik belőled az igazi kígyó és megmarsz mindenkit magad körül. Nem szabad megfojtani a féltéssel és a szeretettel azt, aki a kezed fogja!

Nehéz számodra felfogni azt, hogy hosszú távon együtt maradj valakivel, emiatt gyakran eshetsz abba a hibába, hogy megcsalod a párod. Ha azonban folyamatosan új színt visztek a kapcsolatotokba és nem hagyjátok azt eltunyulni, nem állhat majd fent ez a probléma.

Kecske

A te legnagyobb problémád önmagadban keresendő, hiszen óriási nagy önbizalom hiányod van, ami miatt féltékeny vagy, bizalmatlan, félsz és tartasz. Nézz a tükörbe és hidd el végre, hogy a párod azért van melletted, mert szeret és te kellesz neki, nem szabad butaságokkal mérgezned magad és a szerelmeteket.

Majom

Szeretnél egy állandó személy mellett maradni hosszú ideig, azonban a flörtölés szele mindig megcsap és kénytelen vagy ellenállni neki, ami megcsaláshoz vezet. Ez senkire nézve sem jó,ezért döntsd el mit akarsz és ha kapcsolatra adod a fejed maradj hűséges. Ha már elmúlt benned a szerelem ne megcsalással éld ki magad, hanem szakíts és tisztázd vele mit szeretnél.

Kakas

Elég domináns személyiség vagy, aki nem igazán hagyja érvényesülni a párját. Ebben az esetben azonban meg kell húzni a határt, mert ez egyik fél számára sem tesz jót és könnyen megöli a szerelmet.

Kutya

A hűség számodra szent és sérthetetlen, emiatt sokszor képes vagy olyan dolgokat látni és kombinálni, ami csupán az agyad szüleménye. Bízz a párodban és ha nem ad féltékenységre utaló jelet, akkor ne generálj magadnak!

Disznó

A szexuális életetekben nagy elvárásokkal vagy és ha egyszer is fáradtságra hivatkozik a szerelmed, te máris kivered a balhét. Meg kell értened, hogy a szerelmi együttléthez két fél szükséges és tiszteld a párodban azt, hogy nem akar csak úgy együtt lenni veled. Ő ha veled van, akkor testestől-lelkestől neked szenteli magát.

Hozzászólások: