Te hogyan tartod a telefonodat a kezedben? Ez elárulja, milyen személyiséged van!

A tudósok azt kutatták, hogyan tartják az emberek a telefonjukat a kezükben. Kiderült, hogy ez pontosan tükrözi a személyiségüket.

Négy alapvető módja van annak, hogyan tartjuk kezünkben a telefonunkat, és mindegyik egy bizonyos személyiségnek felel meg.

Most te is megtudhatod, milyen személyiséged van valójában!

1. Ha a telefont egy kezünkkel tartjuk, és egy (a hüvelykujjunkkal) írunk a képernyőn…

Aki egy kézzel tartja a telefont, az azt jelenti a tudósok szerint, hogy az adott illető képes több mindenre figyelni egyszerre. Ezen kívül szervezett és fegyelmezett, mindig megérti, mi a jó és mi a rossz neki.

Jobban szeret beszélni, mint hallgatni, de egyébként a légynek sem ártana. Tudja, hogyan lehet megkülönböztetni a tiszta szeretetet a tettetettől.

Azonban, amikor a kapcsolatokról van szó, akkor nem hajlandó kockázatot vállalni. Nem áll szándékában sietve elkötelezni magát.

Először kicsit távolságtartó, de amint egy személy megszerzi a bizalmát, teljesen megnyílik.

2. Aki két kézzel fogja a telefont és csak az egyik hüvelykujjával ír:

Ez azt mutatja, hogy az adott személy számít arra, hogy valaki megvédi, figyelemben részesíti és gondozza. Ezenkívül nem szívesen mutatja ki az érzéseit, így a partnere a szeretet hiányát érezheti.

Nagyon intuitív ember. Nehéz becsapni, mert mindig éber, ugyanakkor felettébb érzékeny más emberek gondolataira és érzelmeire is.

Ez a tulajdonsága egyben nagyon jó bíróvá is teszi ezeket az embereket. Azonban ezt a képességet akkor szabad felhasználni, amikor empátiáról, és gondoskodásról van szó, és semmiképpen sem szabad szubjektívnek és manipulatívnak lenni.

Készen áll arra, hogy mélyebben megismerje a másik személyt, de néha önnön sietsége összezavarhatja, és van emiatt esély arra, hogy valaki olyannal él együtt, aki valójában nem érdemli meg a szerelmét.

3. Aki két kézzel fogja a telefont, de mindkét hüvelykujjával ír:

Aki két kézzel tartja a telefonját és két hüvelyujját használja a képernyőn, az általában vajszívű, sokszor megijed, fél és izgul. Mindenképpen olyan partnerre van szüksége, aki 100%-ban megérti. Ha egy valóban megbízható személy áll mellette, akkor tele van önbizalommal.

Egészen sokoldalú ember, képes alkalmazkodni a különböző helyzetek által generált változó igényekhez. Energikus és szórakoztató a vacsorák alkalmával, ugyanakkor komoly az intellektuális megbeszélések során és önfeledt? a gyermekek társaságában.

Ugyanakkor a szerelem számára nem üzlet. Gyakran elbizonytalanodik, főleg, amikor valaki a figyelmét szeretné felkelteni.

Mindenesetre, amikor végre megtalálja a lelki társát, az megérti, milyen mély és változatos az ilyen emberek lelke.

4. Ha a telefont egy kezünkben tartjuk, és a mutatóujjunkkal írunk a képernyőn:

Az ilyen ember jellegzetessége a csendes és kiegyensúlyozott viselkedés. Készen áll arra, hogy mindent feláldozzon mások jóléte érdekében.

A szerelem számára egy biztonságos menedék. Amitől viszont szenved, az a könnyek, különösen, ha közeli embereké. További érdekessége személyiségének, hogy rekord sebességgel képes megbocsátani szerettei hibáit.

Bár meglehetősen spontán és lebilincselő ember, néha inkább el akar menekülni a tömegből, és szeret visszavonulni, hogy feltöltse magát energiával.

Ha kapcsolatokról van szó, félénk, és fél megtenni az első lépést. Vannak, akik úgy gondolják, hogy emögött a viselkedés mögött az áll, hogy az ilyen ember nem érdeklődik, de amikor jobban megismerik és kikényszerítik a komfortzónájából, akkor nagyon meglepődnek személyiségének csodálatos voltán.

Forrás: bidista.com

Hozzászólások: