7 dolog, amit néha túlreagálunk mi nők

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor az első találkozás, vagy a sokadik után sem működik valamiét a dolog, mert zavar a másikban valami. Elképzelhető, hogy ilyenkor csak saját magunk alatt vágjuk a fát azzal, hogy túlreagálunk egy-két dolgot. A következő tanácsaink segítségével te is meg tudhatod, hogy a problémáid valósak vagy csak túlreagáltad őket.

1. Ő és az ex-barátok

Tiszteletben kell sajnos tartanod, ha ő és az exe úgy fejezték be a kapcsolatukat, hogy barátok maradtak. Ez nem jelent semmit, lehet az érzelmek elmúltak, viszont kedvelik egymás társaságát, mint barátok. Mindenféleképpen meg kell bíznod benne és nem ellenezned ezt a fajta kapcsolatot, mert abból te jössz ki rosszul. Tiszteld és bízz benne!
2. Egy lány a legjobb barátja
Ha még nem ismeritek igazán egymást, de azt tudod, hogy a legjobb barátja egy lány, és ez téged nagyon zavar, akkor természetes a rivalizálás, de feledkezz meg róla. Jusson eszedbe, hogy neked is van legjobb barátod és neked sem esne jól, ha a párod ellenezné a barátságotokat, függetlenül attól, hogy milyen nemű. Mielőtt letámadnád, kérd meg meséljen arról, hogyan lettek barátok, ettől te is sok kérdésedre meg fogod kapni a választ és meg tudsz majd nyugodni. Őszintén beszélgess erről vele!
3. Egy női munkatársával sms-ezik
Nyilván nem csak férfiakkal dolgozik együtt a munkahelyén, így természetes, hogy ha egyszer-kétszer kap egy sms-t egy női munkatárástól. Nyilván fontos a dolog, ha értesíteni kell a másikat róla. Akkor kezdj el inkább aggódni, ha titokban írogat, tagad, és nem akarja megmutatni kinek és mit ír. Amíg elárulja ki az és mit akar, nincs aggodalomra okod!
4. Nem vitt el egy számára fontos rendezvényre
Nekünk, nőknek nyilván nagyon rosszul tud esni, ha a párunk kihagy minket egy számára nagyon fontos eseményről, rendezvényről. De, még mielőtt idegesek lennénk, és bármi rosszra gondolnánk, nézzük más szemszögből a helyzetet. Lehet, hogy csak lámpalázas és nem szeretne előtted gyengének mutatkozni. Vagy csak egyszerűen elfelejtett szólni róla, mert neki nem jelent túl sokat a dolog.
5. Nem mondta, hogy hiányzol neki
Vannak olyan emberek, akik nem olyan kifejezőek vagy épp visszafogottabbak, mint az átlag. Lehet, hogy sokkal nehezebben nyílnak meg, mint te, aki közvetlenebb és ezt neked el kell fogadnod. Fontos, hogy ne erőltesd, hogy mondja neked és ne sértődj meg. Inkább próbálj meg a gesztusaiból olvasni az elején és előbb utóbb úgy is fogja mondani, csak több időre van szüksége ehhez.
6. Egy szabad estét kér
Ha őszintén fordul hozzád és kér egy estét, amikor egyedül szeretne lenni, se kezdj el aggódni. Valószínűleg komoly gondok húzódnak meg a háttérben, ami miatt egyedül szeretne lenni. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret. Mi, nők is szeretünk időt fordítani csak önmagunkra, például egy jó kis manikűrözéssel vagy fodrásszal. A pasiknak ugyanúgy szükségük van néha erre, csak nem biztos, hogy ők szépségszalonba rohannak, hanem inkább sörözni egyet a haverokkal vagy meccset nézni.
7. Nem mutat be a családjának/barátainak
Ugyanaz lehet itt a háttérben, mint amiért nem mond ki bizonyos sem. Vannak férfiak, akik szeretnek biztosra menni és lassabban haladni a cél érdekében. Ezért, csak amikor tényleg úgy érzik, akkor lépik meg azt a nagy lépést, hogy bemutatnak a rokonoknak, barátoknak is hivatalosan. Viszont, ha elérkezik az idő, azt tudd, hogy ez nagyon sokat jelent neki és komollyá válik a kapcsolatotok is.
Hozzászólások: