Ezt edd reggelire, és figyeld, ahogy a zsír eltűnik a szervezetedből

Mindannyian tudjuk, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, különösen, ha csökkenteni akarod a súlyt. 
A legújabb tanulmány az Annals of Nutrition & Metabolism című lapban jelent meg: bebizonyították, hogy a legjobb reggeli a zabkása.
Eat-This-for-Breakfast-Every-Morning-and-You-Will-See-How-The-Fat-From-Your-Body-Disappears
A vizsgálat során 36 a férfi és nő elfogyasztott reggelire 350 kalóriát, de három különböző csoportba osztva. Az első csoport zabpehely, a második csoport kukoricapehely és a harmadik semmilyen reggelit nem kapott, de csak vizet. A következő három órában, mindenkinél folyamatosan mérték a jóllakottság, és a vércukor inzulin szintjét. Mindannyian ugyanazt kapták ebédre.
A szakértők bebizonyították, hogy a zabpehely csoport volt a legkevésbé éhes délutánra, és 31% -kal kevesebb kalóriát ebédeltek.
A kukoricapehely csoport már három órával a reggeli után éhes lett. A vízcsoport szintén.
A második csoport ugyanolyan mennyiségű kalóriát evett, mint az első csoport, és a mégsem érezte, hogy éhes három óra múlva. Ez azért van, mert a zabpehely hosszabb ideig marad a gyomorban.
Miért a zab?
A zab nagyon egészséges és finom.
Teltségérzet hosszabb ideig
A zab rostjai emésztőrendszerünkben maradnak sokáig, így teltségérzetet okoz, sőt tisztítja azt. Sőt, a rost serkenti az emésztést. Ez az, amiért a zab tökéletes élelmiszer, ha fogyni akarsz.
Hozzászólások:

One thought on “Ezt edd reggelire, és figyeld, ahogy a zsír eltűnik a szervezetedből”

Comments are closed.