4 dolog, ami mindenkivel megtörténik szakítás után

Mindenkivel megtörténik (párszor), a forgatókönyv mégis mindig ugyanaz: nem érted miért történt, és azt hiszed, sosem leszel már boldog. És ezeken is biztosan túlesel:

1) Mindenhol az ő kocsiját látod:
Bár tudod, hogy az exed autója egy limitált kocsi, mégis mindenhol azt hallucinálod, hogy elhalad melletted. Utána persze azon kezdesz agyalni, hogy mit keres azon a környéken, és ki ült mellette, vajon egy másik nő?

2) Egész nap inspiráló idézeteket olvasol:
Több órát is képes vagy eltölteni az Instagram előtt, és #love hashtagre keresel folyamatosan. Nagyjából naponta háromszor találsz olyat, amit mindenképpen ki kell posztolnod, ennek pedig a követőid nagyon-nagyon-nagyon örülnek?

3) Meg akarod változtatni a külsődet:
Bármikor, ha a tükörbe nézel, azt érzed, hogy amilyen gyorsan csak lehet, meg kell változtatnod valamit magadon. Levágatnád a hajad? Vagy megelégszel egy hajfestéssel? Bármit is választasz, azonnal meg is osztasz egy új szelfit a közösségi oldalakon.

4) Rákattansz a Facebook-ra:
Nyugodtan bevallhatod, hogy ilyenkor ha elmész egy menő helyre, vagy dögösen festesz egy ruciban, azt azonnal ki kell posztolnod, hogy az exed lássa, milyen bombaformában vagy. Sokkal aktívabb vagy, mint egyébként, többet kommentelsz és lájkolsz is!

woman-breakup-crying-1024x682

Hozzászólások: