Belehalhat a foghúzásba egy 17 éves lány

Sydney csak az egyik bölcsességfogától szeretett volna megszabadulni. Jelenleg élet-halál között fekszik az egyik minnesotai kórházban.

l-300x240

Bár a helyi lapok korábban már tényként közölték, hogy a 17 éves Sydney Galleger meghalt, szülei a napokban a CaringBridge nevű oldalon igazították helyre a tévedést. Az édesanya, Diane a posztban leírta, lánya jelenleg is a minnesotai Amplatz Gyermekkórház intenzív osztályán fekszik és az életéért küzd, miután egy fogászati beavatkozás közben, váratlanul leállt a szíve.

?A családunk még most is a történtek hatása alatt áll. Képtelenek vagyunk elfogadni, hogy egy fiatal, életerős lánnyal ilyesmi megtörténhetett? ? írta az édesanya, aki hozzátette azt is, mindent megadna azért, hogy visszafordíthassa az időt, és lánya újra egészséges legyen. A posztból kiderült, Sydney múlt kedden került életveszélyes állapotba, miután egy rutineljárásnak számító, fogászati bevatkozás közben váratlanul leállt a szíve.

?A lányunk orvosa elmondta, látszólag minden rendben volt. A beavatkozás végéhez közeledve Sydney vérnyomása váratlanul az egekbe szökött, a pulzusa lezuhant, majd leállt a szíve? ? idézte fel a tragikus eseményeket Diane. ?Az orvos azonnal megkezdte az újraélesztést, miközben az asszisztens értesítette a mentőket, akik öt perccel később érkeztek a helyszínre.?

Csakhogy hiába a gyors orvosi beavatkozás, a fiatal lány életét úgy tűnik, ez sem menthette meg. ?Sydneyt jelenleg is gépekkel tartják életben a minnesotai kórházban, ahol az elmúlt napokban több, életmentő agyműtéten esett át? ? mondja az anya, akivel az orvosok a napokban azt közölték, sajnos nem tehetnek semmit a lánya életéért.

Hogy pontosan mi okozhatta a fiatal lány szívleállását, azt egyelőre az orvosok is csak találgatják. ?Annyi biztos, hogy a lányom önállóan lélegzik, és bár az orvosok szerint menthetetlen, mi még bízunk a csodában? ? írta az anya, aki posztja zárásaként leírta azt is, Sydney még életében úgy döntött, hogy szervdonor lesz. ?Ha bekövetkezik az, amitől a legjobban félünk, megvígasztal minket a tudat, hogy a lányunk szervei életet menthetnek.?

Hozzászólások: