?Egy mindenkiért, mindenki Szulejmánért!!!?

Utoljára Isaura felszabadításáért fogott össze ennyire a tévénézők tömege. A felháborodott nézők ugyanis – a tegnapi bejelentése óta- minden lehetséges platformon tiltakoznak az RTL Klubon futó Szulejmán sorozat szüneteltetése ellen.

Ahogy az már tegnap kiderült, a kereskedelmi csatorna a saját gyártású műsorai miatt jegeli a népszerű sorozatokat, így a Dr. Csont, A mentalista, a Taxi, A helyszínelők és aSzulejmán is lekerül képernyőről. Kolosi Péter programigazgató szerint “nagy események” történnek ősszel a csatornán.
13217
2011 és 2014 között 139 epizód készült a Szulejmánból
(Fotó: TV24)
Több se kellett a Szulejmán rajongóinak, akiket valószínűleg hidegen hagy a Celeb vagyok, ments ki innen!, és sokkal szívesebben néznék inkább kedvenc török sorozatukat. Tiltakozásuk jeléül “Tiltakozunk RTL” néven saját Facebook csoportot hoztak létre, melyre folyamatosan jönnek az elégedetlenkedő kommentek:
– “a Szulejmánt akarjuk!!!!!!!!! ez az egyetlen amit még tv-n nézek…” 
– ?Na ki kíváncsi a jó pénzért majomkodó pillanat emberekre celebekre csupa kis betűvel.?
– ?Szulejmant akarunk!!!! Nem erdekelnek a celebek!!!!?
– ?Külföldön élek és 1 éve pár honapja 1 alkalommal sem hagyom ki a Szulejmánt minden héten képes vagyok 20km utazni, hogy megnézhessem plusz fizetek érte!?
– ?Na én többet nem nézem az RTL-t! Remélem a gatyájuk is rámegy a reklámadóra!?

– ?Nem szoktam kommenteket írni, de ez már tényleg felháborító!! Bugyuta, hülye idióta senkiházi celebeket kell mutogatni?? Most komoly, hogy erre nagyobb igény van mint egy Szulejmánra??? Jesszus hova süllyedünk??

Természetesen a Facebook  Szulejmán csoportján is özönlenek a reklamációk. A fanatikusok azt is kilátásba helyezik: addig nem tántorítanak, míg a csatorna nem enged követesüknek, és műsorra nem tűzi a sorozat folytatását.
13218

A Szulejmánnak egyébként óriási a népszerűsége – hazánkban több mint 80 ezer Facebook rajongója van- de számtalan arab ország és még Kína, Oroszország és Izrael is megvette a sugárzási jogokat.2011 és 2014 között 139 epizód készült belőle, így tartogat még fordulatokat és könnyfakasztó jeleneteket a nézők számára. Egyelőre attól nem kell félniük a producereknek, hogy a sorozatot lapossága miatt jobb lett volna hamarabb befejezni.

 

Hozzászólások:

56 thoughts on “?Egy mindenkiért, mindenki Szulejmánért!!!?”

Comments are closed.