Mutatjuk milyen jeggyel érdemes párt alkotnod 2017 ben, ha még nem tetted! :)

A 2017-es év az újrakezdés éve lesz, tudjuk, hogy valaminek a vége, valaminek a kezdetét jelenti. Csodás dolgokat jósolnak az asztrológusok az elkövetkező évre.

A számmisztika szerint 9 stációja van az életnek, 1-től, 9-ig mindenik számnak más és más, nagyon meghatározott jelentősége van. A következő év az egyes szám “fennhatósága” alá tartozik: 2017: 2+1+7= 10, 1+0= 1

Az 1-es év jelentősége: ez a tervezés ideje, az új alapok lerakásának pillanata.

Az új kezdet évében az alábbi csillagjegyek alkothatnak verhetetlen párost, ők azok, akik bármibe belekezdenek, sikereket érnek el.

Szűz+Rák

Ez a két csillagjegy mindig teljesen párhuzamos volt egymással. Az életről alkotott felfogásuk soha nem talált. Azonban a következő évben csoda történik, teljes harmóniában talál egymásra a Rák és a Szűz. Egyesíteni fogják energiájukat annak érdekében, hogy elérjék a kívánt célt. Egy erős lelki kötelék alakul ki köztük, mely segítségével minden álmukat meg tudják valósítani.

Mérleg+ Bika

Igaz barátság, gördülékeny együttműködés, és pénzügyi sikerek alakulhatnak ki a jövőben ebből a szövetségből. Egy Levegő és egy Föld jegy egymás nélkül nem is tudna nagyon boldogulni. Mindkettőjüknek szüksége van az együttműködésre. 2017 lesz számukra az az év, amikor együttes erővel bármit véghez tudnak vinni.

Ikrek+Nyilas

Ez egy új út, el kell felejteni a múltban történt tévedéseket. A 2016-os év sok nehézséggel járt, nem igazán volt könnyű a kettőjük közötti kapcsolat. Az az igazság, hogy a Nyilas sokkal több időt és energiát fektetett a dolgok működésének irányításába, mint a kényelmesebb Nyilas. Ez sok konfliktust szült kettőjük között. Ők ketten azonban nagyon jól meg tudják beszélni a problémáikat, éppen ezért mindig ott lesznek egymás mellett a legnehezebb pillanatokban is. A 2017-es évben egy tökéletes együttműködés kezdődik számukra.

Kos+Vízöntő

Teljes pénzügyi siker várható. A Kos ésszerűsége, racionalizmusa, és logikus számításai nagyon jól kiegészítik az idealista, és álmodozó Vízöntőt. Nagyon jó párost alkotnak így együtt, tiszteletben tartják egymás ötleteit is, éppen ezért nagyon jól tudnak haladni.

Oroszlán+Skorpió

Egy új szerelem, pezsgő élet kezdete. Mindkét jegy erős szexuális kisugárzással rendelkezik, és ez a környezetükre is hatással van. Ha valóban szeretik egymást, képesek feladni az eddig sokszor akadályozó büszkeségüket. A következő évben ez lesz a legirigyeltebb pár.

Halak+Bika

Összefogás, együttérzés, szövetségesség fogja jellemezni a kapcsolatukat. Minden fontos pillanatot, és kis részletet megosztanak egymással, éppen ezért nagyon jól tudnak együttműködni. Bár még fejlődési szakaszban vannak, de nagy dolgokat fognak tudni együtt véghezvinni.

Hozzászólások: