12+1 beszédes jel, amely megmutatja, hogy teljesen beléd van zúgva

Ahogy minden másnak a világon, a modern technológiának is megvannak az előnyei és hátrányai. Kommunikációnknak már egy jókora része az online világban zajlik, így egyre inkább híján vagyunk annak a képességnek, hogy meglássuk az emberek valódi érzéseit vagy éppen kifejezzük azokat. Különösen, ha szerelemről van szó. Szerencsére a mozdulataink és az arcunk mindent elárul…

Íme a férfiak non-verbális jelzései, amelyek szavak nélkül is tökéletesen tanúskodnak arról, ha tetszik nekik valaki.

1. Felszaladó szemöldök:

Felemeli a szemöldökét, amikor találkozik veled? Ha tetszel neki, akkor minden tetszik neki rajtad és ösztönösen még többet szeretne belőled. Ez az oka annak, hogy nagyobbra nyitja a szemét, melynek eredményeképpen megemelkedik a szemöldöke is.

2. Ha közel hajol hozzád:

Ez egy elég nyilvánvaló jel és nagyon beszédes is, de természetesen itt nem arról a helyzetről beszélünk, amikor nagy tömegben vagy túl hangos helyen vagytok. Hanem azokról a szituációkról, amikor tökéletesen hall téged és mégis közel hajol a testével, mert ez azt jeleni, hogy nem akar semmiről lemaradni és mindent hallani akar, amit mondasz.

3. Szétterpeszti a lábait:

Ez az elhelyezkedés a bizalom jele, amely a sebezhetőséget fejezi ki a férfiak számára és azt, hogy bizalommal van irántad. Persze csak azzal a feltétellel, hogy eme testhelyzet miatt te nem érzed magad kényelmetlenül.

4. Mély lélegzetvétel:

Nagy levegőt vesz, amikor találkoztok? Ennek nem csak az az oka, hogy több oxigénhez szeretne jutni, hanem az is, hogy azt szeretné, ha a mellkasa szélesebbnek látszódna. Így próbál ösztönösen még vonzóbb lenni, mert te nagyon vonzó vagy számára.

5. Szemkontaktus:

Ha több emberrel vagytok körülvéve és egyre többször kapod el a pillantását, az elég egyértelmű jel. A merészebb fiúk a hosszú szemkontaktustól sem félnek, míg a szerényebb esetleg lopva pillant rád, amikor elhalad melletted. Sőt, az emberek nevetéskor szeretnek a szemébe nézni annak, aki tetszik vagy szimpatikus nekik. Legközelebb tegyél egy próbát és figyeld meg, hogy ki néz rád, amikor valami vicceset mondanak egy társaságban.

6. Igazgatja a nyakkendőjét:

Az idegesség egyik jele. Sokan birizgálnak valamit a kezükkel, amikor feszültek vagy izgulnak valami miatt. Mivel nem akarja, hogy észrevedd rajta, ezért ilyen kevésbé nyilvánvaló módon csinálja.

7. Valódi a mosolya:

A férfiak felnőve hajlamosabbak visszafogottabban mosolyogni, de ha számukra kedves emberrel vannak, akkor előkerül a valódi mosoly. Ilyenkor megmutatkoznak az első fogak, megjelennek a homlokon lévő ráncok, és mosolyra húzódik még a szeme is.

8. Megváltozik a hangja:

Ha egy kedvesebb tónusa lesz a hangjának, amikor hozzád beszél, biztos lehetsz benne, hogy rajta vagy a listáján. Az is lehet, hogy egy kicsit lassul a beszéde, mert olyan ellazult állapotban van a társaságodban.

9. Melletted sétál:

Ha két lépéssel előtted jár, amikor együtt mentek valahová, akkor biztos, hogy saját maga jobban érdekli, mint te. Ha viszont melletted sétál, akkor valóban érdeklődik irántad és a kölcsönös kommunikáció iránt. Ez alól kivétel persze, ha egy zsúfolt vagy idegen helyre előtted lép be…

10. Vigyáz a dolgaidra:

Figyeld meg, hogyan bánik velük: csak úgy ledobja a kabátodat vagy előbb szépen elrendezi? Amekkora tiszteletet ad a dolgaidnak, akkora tisztelettel van irántad. Ha úgy bánik veled, mint egy királynővel, de a hozzád tartozó tárgyakkal nem, akkor az érzései nem valódiak .

11. Véletlen érintések:

Ha nem tudja megállni, hogy időnként ne érjen hozzád vagy néha hozzád érinti a lábát az asztal alatt, az megint csak azt a belső vágyát mutatja, hogy még közelebb szeretne hozzád kerülni. Mert ki akarna hozzá érni ahhoz, aki nem tetszik neki, igaz?

12. Ha mellőzi a telefonját:

Végül, de nem utolsó sorban, ha képes figyelmen kívül hagyni a telefonját és nem válaszolni minden üzenetre, amikor veled van, az megint csak az irántad való tiszteletét és érdeklődését jelzi. Az egész világ várhat, amíg Te vele vagy.

+1

Most már tudod, hogy mennyi minden változik meg egy ember testén, ha érdeklődik valaki iránt. De ha még mindig kétségeid vannak, akkor csak figyeld meg az ajkait: ha összeszorítja, akkor sajnos nincs nyert ügyed, de ha az alsó és a felső ajak elválik egymástól, amikor meglát, akkor biztos lehetsz benne, hogy forró érzelmekkel viseltetik irántad.

Van valami, amit kihagytunk?

Forrás

Hozzászólások: