Mi az a 10 dolog, amit a pasik keresnek egy nőben?

Gondoltál már arra, hogy mit is keres egy férfi igazán egy nőben? Úgy gondolod, hogy sokszor a választásuk érthetetlen? Pedig nem, ha pontosan tisztába vagy mindazzal, amit egy férfi elvár egy nőtől.

1. Ne te tedd meg az első lépést
Ez a felvetés igazából már egy lerágott csont, de még máig nincs egyesség. Bár a legtöbb nő erősen tagadná, hogy valaha is ilyet tenne. Kivéve, ha ő tesz javaslatot egy következő időpontra. A férfiak szerint, ha egy nő hívja fel őket és kér randit, akkor valójában soha nem tudják, hogy valóban érdekli-e őket és hogy valóban megfelelő lenne-e számukra a kiszemelt hölgy, és ez esetleg bizonytalanságba torkollik később, amit az urak nagyon nem szeretnek. Nekik kell a magabiztosság, de szeretik, ha az ő kezükben van az irányítás, vagy legalábbis ha úgy hiszik.
2. Légy mindig önmagad!
Néha a kapcsolat elején teljesen másképp viselkedünk, mert még nem nyíltunk meg, vagy egy szerepet veszünk fel, hogy jobb színben tűnjünk fel. Ezt ne tegyük! Előbb utóbb úgyis lehull a lepel és kiderül, milyenek vagyunk valójába. Nem túl szerencsés, ha becsapjuk partnerünket, vagy épp a szerepünkbe szeret bele, a valódi énünk pedig meg már nem is kell. Emellett az apró flört és az érintések is teljesen helyénvalóak egy kapcsolatba, de azt se vidd túlzásba, akárcsak azt, hogy túl szűziesnek mutatod magad. Egyik sem vezet jóra később.
3. Ne kapkodd el!
Ma már teljesen elavult kép a szüzességet megtartani a férjednek, azonban az első közös együttlét még mindig nagy lépés egy pár életében. Egyes felmérések szerint a nők még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy a szex mennyire befolyásolja egy kapcsolat fejlődését. Amikor azokat a pillangókat és a mérhetetlen izgalmat érzed, amikor együtt vagytok, akkor valójában a nő szervezetében egy speciális hormont termelnek, amelynek a következménye ez a melegség és pezsgés. Ezt az érzést minél hamarabb szeretnénk elérni, pedig nem kellene sietni. És gondoljunk bele, mennyi más izgalom van még az ágyon kívül is. Ráadásul minél többet vártok, annál élvezetesebb lesz az első szex. Legalább várjatok 1 hónapot az első együttlét előtt!
4. Ne csinálj mindenből nagy ügyet!
Ha egy héten egyszer besegít a haverja és elviszi a mosodába a ruháit, vagy ha a hét nagy részén csak te főzöl, akkor se hangoztasd az „azt sem tudja, hol a konyha” mondatot vagy ha „nem lennék, otthon akkor éhezne” és társait is felejtsd el. Ezzel csak azt mutatod, hogy te mennyivel több és jobb vagy ebben a kapcsolatban, valamint hogy mindenből nagy ügyet csinálsz. Minden férfi más természetű, és azért, mert eddig az élet szakácsokkal hozott össze, most ne keseredj el, ha a rántotta sütés nehezen megy neki. Inkább éld meg ennek a varázsát és tapasztalj, lásd meg ennek is a szép oldalát. Ne változz át egy hárpiává!
5. Legjobb havernő?
Együtt ebédelnek, viccelődnek és szórakoznak… természetes, hiszen a haverjaival van – vagy mégsem? Mi van akkor, ha a haver egy nő? Hát semmi! Fel a fejjel, hiszen évek óta ismerik egymást, mégsem zúgtak egymásba és persze azt se felejtsd el, hogy megbízol a partneredben. Nincs okod aggodalomra! (De azért egyszer menj el egy közös „sörözésre” és teszteled a lányt.)
6. Ne alázd meg magad
Egy nő nem szereti a bunkó viselkedést. Egy férfinak tisztelnie kell egy nőt minden esetben. Ha ő valami súlyos dolgot követett el és azzal túl messzire ment, akkor is fontos, hogy kiállj magadért. Tudj lépni időben! Nem szabad mindig hibát elkövetned és rosszul választanod, mint mikor egy házas férfival randizol. A férfiak szeretik a következetes nőket, még ha ők is a felelősek azért, hogy elhagyják őket!
7. Egy jó nő mindig jól választ
Mit is jelent ez? Hogy valószínűleg olyan férfit keresel, aki őszinte és nagyon vonzó. Jól bánik veled, amikor elmegy valahova, akkor valóban ott is van és nem máshol. Az udvariasság ugyanis még nem halt ki. Valamint nem utolsó sorban az anyagi biztonság is fontos. Természetesen mindenki az ellenkezőjét vallja, sőt, merészen tagadja, hogy számítana bármit is a pénz, pedig számít. Jobb egy jómódú úrral lenni, mint egy olyan pasival lenni, aki helyett te fizeted a randit. Az urak szeretik, ha a partnerükkel hasonló az életszemléletük és az életmódjuk. Mert tudják, hogy jól választottak.
8. Tudja, hogy a sz3x is fontos része a kapcsolatnak
Hogyan válhat egy őrült szerelem gyilkos kapcsolattá? Sokan felteszik ezt a kérdést. Pontosan úgy, hogy megfeledkezünk a kapcsolatok legfontosabb és legépítőbb részéről, a sz3xről. A nagyon szerelmes lányok hajlamosak megfeledkezni arról, hogy az érzéseket az ágyban is meg kell élni, nem csak fejben. A férfiak számára fontos, hogy a barátnőjük tisztába legyen azzal, hogy mennyire fontosak az együttlétek nekik, egymásnak és a kapcsolatuk szempontjából is.
9. Maradj nő!
Lányok, nagyon fontos, hogy mindig szánjatok magatokra és a szórakozásotokra elég időt. Ahogy a párodnak, úgy neked is kellenek a csajos napok, amikor a barátnőiddel fecseghetsz. Ne hagyd el magad azért, mert kapcsolatban élsz, figyelj magadra és legyél mindig nagyon csinos, hogy napról napra megújulj és csábítsd el őt is.
10. Soha ne gyakorolj rá nyomást!
Ez nagyon fontos! Ne zaklasd napi 5 telefonnal, e-maillel, ha meg akarod tartani hosszútávon. Sőt, ne emlegesd túl sokat a házasság, gyerekek, szavakat sem, mert ezekre allergiásak. Ezek helyett inkább élvezzetek ki minden pillanatot és adjátok át magatokat a pillanatoknak. Ha feleségül akar venni, úgyis megteszi a nagy lépést, nem kell erőltetni!
Hozzászólások: