Elszerette a lánya pasiját ? nemsokára össze is házasodnak!

A lány állítja: megbocsájtott édesanyjának, aki elvette tőle élete szerelmét.

Hiába állítja Marie Summers, hogy élete legboldogabb napja lesz a jövő nyári esküvő, egy nagyon fontos személy hiányozni fog neki ezen a jeles eseményen. Nem már, mint a lánya, Danni.
A lánynak ugyanis esze ágában sincs elmenni arra az esküvőre, ahol a vőlegény, Anthony Key mellett valójában neki kellene állnia. Marie ugyanis megbocsájthatatlan dolgot tett: elszerette a saját gyermekétől annak kedvesét.Danni és Anthony négy évvel ezelőtt jöttek össze, a lány akkor 17 a férfi 34 éves volt. ?Egy igazi sármőr volt, még anyám is megjegyezte, hogy milyen jól néz ki? Persze sokan tettek megjegyzéseket a kettőnk közti korkülönbségre, de engem ez akkor nem zavart, legfeljebb nem értettem, hogy esténként ahelyett, hogy eljött volna velem bulizni, miért ült inkább otthon, anyámmal? ? mesélte Danni. A pár sok időt töltött a lány anyjának házában, így amikor Anthony eltörte a bokáját, és hetekre ágyba kényszerült, beköltözött a házba. Ahol viszont Marie ápolta, méghozzá odaadóan. ?Nem tagadtam, hogy tetszett nekem, bár az elején az egész nagyon ártatlanul indult? ? magyarázkodott Marie. Az ártatlan ápolásból azonban nagyon hamar forró viszony kerekedett, már csak az volt a kérdés, hogyan vallják be ezt a lánynak úgy, hogy ne bántsák meg nagyon.

Végül Anthony összeszedte minden bátorságát, és könnyek közt bevallott mindent. ?Sokkolt a hír. nem tudtam mint mondani, csak kisétáltam az ajtón. Aztán felhívtam anyámat, hogy igaz-e ez az egész. Nem tagadta. Azzal az egy telefonhívással elvesztettem a barátomat és az anyámat is? ? mesélte Danni, aki a sokk után elköltözött a városból, és nem sokkal később megismerkedett egy fiúval, akitől hamarosan terhes lett.

Minderről édesanyja sokáig semmit sem tudott. Danni hét hónapos terhes volt, amikor anyja végül megkereste, hogy gratuláljon neki, és kibéküljön vele. Az örömhírt Dani húgától hallotta, és mint boldog leendő nagymama, nem bírta már elviselni a távolságot kettejük közt, ezért vette fel vele a kapcsolatot.

Danni ugyan állítja, hogy megbocsájtott édesanyjának, de arra már nem tudja rávenni magát, hogy még az esküvőre is elmenjen. ?Az mindannyiunknak nagyon kínos lenne? ? magyarázta a lány. Mint mesélte:?nem tudom elfelejteni, hogy mit tettek velem, de megbocsájtottam anyámnak, és örülök a boldogságának. Mindenkinek csak egy édesanyja van. Az enyém borzalmasan megbántott engem, de két választásom volt: vagy soha többet nem állok szóba vele vagy megbékélek a helyzettel.?

Hozzászólások:

One thought on “Elszerette a lánya pasiját ? nemsokára össze is házasodnak!”

Comments are closed.