A ZÖLD SZEMSZÍN A LEGRITKÁBB A FÖLDÖN, EZÉRT HA A SZERENCSÉSEK KÖZÖTT VAGY

A hipnotikus zöld szem A zöld szemszín a legritkább a Földön, ezért ha a szerencsések között vagy, érdemes minél jobban kiemelni ezt a ritka tulajdonságot.

A ZÖLD SZEMRŐL

ZÖLD SZEM:KEVÉSBÉ ELTERJEDT SZEMPÁR, HIPNOTIKUS HATÁSSAL BÍR, TELE VAN TITOKZATOSSÁGGAL ÉS ÉRZÉKISÉGGEL. ÁLTALÁBAN AZOK AZ EMBEREK, AKIKNEK ZÖLD A SZEMÜK KÉPESEK KÍVÁLAN ELVÉGEZNI KÜLÖNBÖZŐ ADMINISZTRATÍV MUNKÁKAT, TALPRAESETTEK. UGYANAKKOR NEM BÍZNAK AZOKBAN, AKIKET MÉG ALIG VAGY EGYÁLTALÁN NEM ISMERNEK.

A ZÖLD SZEMET ÉLÉNKÍTI A LILA

A LILA AZ EGYIK OLYAN SZÍN, AMELY BÁRMELYIK SZEMSZÍNT ÉLÉNKKÉ TESZI, ÍGY A ZÖLDET IS. MIVEL NEMCSAK EGYFÉLE ÁRNYALATA LÉTEZIK, ÉRDEMES IDŐT ÉS ENERGIÁT SZÁNNI ARRA, HOGY MEGTALÁLD A KEDVENCED A PALETTÁRÓL. LEHET FINOM LEVENDULALILA, ÉLÉNK ÍRISZKÉK VAGY SÖTÉT PADLIZSÁNLILA IS, A LÉNYEG, HOGY KIEMELJE A SZEMED SZÍNÉT.

HA MEGFELELŐ AZ ÁRNYALAT, AKKOR TUTI VÁLASZTÁS A ZÖLD SZEMHEZ A SZÜRKE

A SZÜRKE A MÁSIK OLYAN SZÍN, AMELLYEL NEHÉZ MELLÉLŐNI, MERT SZINTE MINDENKINEK JÓL ÁLL. A KÉRDÉS CSAK AZ, HOGY MELYIK ÁRNYALATTAL LEHET A LEGJOBBAN KIEMELNI A ZÖLD SZEMED. VIGYÁZZ, HOGY NE HASZNÁLJ TÚL HIDEG ÁRNYALATOT, AMELYBEN “ELTŰNIK” A SZEMED. HA MÉGIS RAGASZKODSZ A JEGES TÓNUSOKHOZ, AKKOR MINDENKÉPP ERŐSÍTS RÁ A KONTÚROKRA!

ZÖLD A SZEMED? JÖHETNEK A SZÍNES SZEMCERUZÁK!

NEMCSAK A SZEMHÉJPÚDER LEHET A SEGÍTSÉGEDRE, HA SZERETNÉD KIEMELNI A SZEMED, HANEM A SZÍNES SZEMCERUZA IS. KÉK VAGY LILA SZÍNNEL HÚZD KI AZ ALSÓ VÍZVONALAT, MEGLÁTOD, MENNYIT SZÁMÍT, HOGY NEM FEKETE VAGY SZÜRKE SZÍNT HASZNÁLSZ.

ZÖLD SZEMHEZ CSAK MÉRTÉKKEL A PIROSAT

MÉG A RAJZÓRÁN MEGTANULTUK, HOGY A ZÖLD KOMPLEMENTER SZÍNE A PIROS. A KOMPLEMENTER SZÍN ÁLTALÁBAN FELERŐSÍTI AZ ADOTT ÁRNYALATOT, DE ELŐFORDULHAT, HOGY KI IS OLTJA AZT. HA PÉLDÁUL TÚL SOK A PIROS – A SZEMHÉJ MELLETT A RÚZS, AZ ÉKSZER VAGY A RUHA IS EBBEN AZ ÁRNYALATBAN POMPÁZIK -, AKKOR PONT NEM LESZ OLYAN ÉRDEKES A HATÁS.

KLASSZIKUS TUSVONAL A ZÖLD SZEMHEZ

A KLASSZIKUS TUSVONAL ÉS PIROS, KORALL VAGY BARACKOS RÚZS KOMBINÁCIÓ A ZÖLD SZEMŰEKNEK KIFEJEZETTEN JÓL ÁLL. A TUSVONAL FELHÍVJA A FIGYELMET A SZEMRE, MELYNEK SZÍNÉT AZ AJKAKON VISELT KOMPLEMENTER ÁRNYALAT ERŐSÍTI. MENNYIVEL SZEBB ÉS ÜDÉBB AZ ÖSSZHATÁS ANNÁL, MINT AMIKOR SŰRŰ, FÜSTÖS SMINK KERÜL A SZEMHÉJRA. HA MÉGIS SZERETNÉL FÜSTÖS SMINKET KÉSZÍTENI, AKKOR ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI A BRONZ VAGY MAHAGÓNI ÁRNYALATBA HAJLÓ BARNÁKAT. EZEKTŐL A SZÍNEKTŐL SEJTELMES ÉS IZGALMAS LESZ A PILLANTÁSOD.

Hozzászólások: