EZ A FÉRFI 1934-BEN MEGTALÁLTA A RÁK ELLENSZERÉT – NEM SOKKAL UTÁNA MEGGYILKOLTÁK!

Számos rejtélyes történet sejlik fel időnként a közeli, illetve a távoli múltból is egyaránt. Olyanok, amelyekre még csak különböző összeesküvés-elméletekkel tudtak magyarázatot adni…

 

A daganatos megbetegedésekkel foglalkozó iparág éves bevétele több száz milliárd dollár körül mozog. Az viszont a mai napig rejtély, hogy miért nem létezik még ellenszer a rákra, ha ennyi pénz fordítódik a kutatásokra…

royal_rife_large

A szakmában sokak számára ismerősen csenghet Dr. Raymond Rife neve. Nem véletlenül… Dr. Raymond Rife 1888-ban született, és nagyban hozzájárult a a technológia fejlődéséhez az optika, elektronika, radiokémiai, biokémia, ballisztikai és a légi közlekedés terén.

1922-ben kezdte meg rákkal kapcsolatos kutatásait. 1932-ben már sikerült izolálnia a rákos mikroorganizmusokat. Egy évvel később olyan mikroszkópot talált fel, ami 60 000-szeres nagyításra képes, majd természetes fény-frekvenciát alkalmazott. Ez a módszer képes volt elpusztítani a megbetegedett sejteket úgy, hogy sértetlen maradjon körülötte az egészséges szövet.

Két évvel később, 1934-ben már olyan sikeres volt a módszere, hogy 16 daganatos beteg közül 14-et sikeresen kezelt, a maradék két páciens pedig hetekkel később javulást mutatott.

A 100%-os gyógyulási arány ellenére a teljesítményét, eredményeit nem ismerték el. Még ugyanabban az évben Dr. Raymond Rife-ot megmérgezték, a dokumentumoknak pedig nyoma veszett. A laboratóriumát felgyújtották.

Dr. Nemes, aki megpróbálta később reprodukálni Rife kutatási eredményeit, szintén meghalt, és egy rejtélyes tűzben odavesztek a kutatásai.

Rife leszármazottja, Royal Rife 1971-ben halt meg. Megmérgezték a Grossmont kórházban… Itt valami nagyon nem stimmel. Talán napjainkban sem véletlen, hogy nincs még ellenszere a halálos megbetegedésnek?

Hozzászólások: