Ha két embert egymásnak rendelt a sors, mindig egymásra fognak találni

Minden párkapcsolat maga a misztérium. Amikor nagyon vágysz rá, hogy együtt legyél valakivel, és aktívan keresed, akkor biztosan nem találsz szerelmet.

Egyszercsak rápillantasz a szoba másik végében álló idegenre, vagy egy barátod véletlenszerűen bemutat egy ismerősének, és máris beindul az események láncolata, amely eredményeképp szerelem szővödik két ember között.

Ezek a véletlenszerű találkozások annyira váratlanul történnek, hogy csakis a sors keze lehet a dologban. Még akkor is, ha nem hiszel a végzetben, néha ezek a véletlen egybeesések erősen meg tudnak ingatni a sorsszerűség iránti kételyedben.

Egyesek szerint az ember maga alakítja a sorsát. Aktívan meg kell tenni mindent azért, hogy beteljesíthetsd a végzeted. Soha semmi nem fog történni mindaddig, amíg nem vagy hajlandó megadni magadnak az esélyt rá. Némi erőfeszítéssel elébe vághatsz a dolgoknak, így növelve az esélyed arra, hogy megkapj mindent, amire vágysz az éleben, ideértve az életreszóló szerelmet.

Amikor nyitottabbá válsz befogadni a szerelmet, sokkal nagyobb eséllyel találkozol olyasvalakivel, aki passzol hozzád. Ez történhet úgy, hogy rengeteget utazol, sok emberrel találkozol, számottevő barátra teszel szert, és esélyt adsz a szerelemnek.

A legjobb módja, hogy megtaláld a szerelmet, ha nem félsz bedobni magad, és nem rettegsz a visszautasításoktól, így egészen biztos elérhető leszel, amikor szembe találod magad az igazival.

Amikor két ember végre egymásra talál azután, hogy hosszú éveket töltöttek egymás keresésével, igazán mély szerelem szövődhet kettőjük között. Már többször próbálkoztak másokkal; némely kapcsolat így vagy úgy kielégítő volt számukra ideig – óráig, de senki mással nem érezték még ezt a tökéletességet. A korábbi kapcsolataik teljesen elhalványulnak a jelenlegi mellett; hiszen a szerelmesek teljesen elvesznek egymásban.

Rendkívül gyengéd a kettőjük között kialakult kötődés, amely kifejezetten ijesztő lehet olyasvalaki számára, aki még soha nem tapasztalt ehhez hasonlót. Emiatt egyesek elhúzódhatnak párjuktól, annak ellenére is, hogy nagyon szeretik őt.

Egy boldog pár borzasztóan érezheti magát, amikor a látszólag tökéletes kapcsolatuk a vége felé közelít. Ha valami ennyire idilli, az így van elrendelve, nem? A végzet által kovácsot új kötődést nagyon rémisztő lehet egyeseknek. Annak ellenére, hogy a legtöbb ember azt állítja, hogy készen áll rá, a nagy részük nincsen ténylegesen felkészülve a sors által elrendelt kapcsolatra. Van, akinek többször is neki kell futni, hogy végre tényleg készen álljon elkötelezni magát egy kapcsolatban.

Ezért van, hogy sokan kiszállnak még egy tökéletes kapcsolatból is. Még akkor is, ha nehezen találtad meg a hozzád illő személyt, megfélemlíthet a másik iránti kötődésed mélysége; nagyon súlyos dolgok ezek.

Akár a végzetben hiszel, akár abban, hogy te magad vagy felelős a sorsodért, ha egymásnak vagytok rendelve, akkor a rajtatok kívülálló erők hozzá fognak segíteni benneteket, hogy egymásra találjatok.

Végtére is, már éppen elég energiát fektettél abba, hogy felkészülj erre a szerelemre. Még akkor is, ha egy rövid időre ki kellett szállnod a kapcsolatból, megújulva visszatérhetsz, amikor már készen állsz elkötelezni magad. A sors egy újabb esélyt fog adni neked erre. A remény mindaddig él, amíg készen állsz harcolni érte.

Soha ne add fel a reményt, hogy megtaláld álmaid párját. Valaki van ott kint, aki éppen hozzád illik és téged keres. Ha már találkoztatok, de elmentetek egymás mellett, a sorstól fogtok kapni még egy esélyt, hogy egymásra találjatok. Ne félj együtt lenni senkivel; harcolj, nyerd el a szívét és kötelezd el magad a tökéletes kapcsolat iránt.

Mindenképp mutasd meg ezt az inspiráló történetet szeretteidnek – lehet, hogy segítesz vele.

Forrás

Hozzászólások: