Ezt tedd, ha úgy érzed, végre megérkezett álmaid pasija

Mi, nők arra vágyunk, hogy szeressenek. De mikor ránk talál a szerelem, akkor megijedünk, mert félünk az újabb csalódástól és annyira idegesek leszünk, hogy az is megeshet, hogy csak árnyékai leszünk önmagunknak. Ha találkozol álmaid pasijával, felmerül benned a kérdés: mit kell tenned, hogy beléd szeressen? Mit kell tenned ahhoz, hogy boldog és hosszú párkapcsolatban élj?

20130422-szepseg-hello-szeplos-a-vilag-300x200

Fontos, hogy ne csak beléd szeressen, hanem úgy is maradjon

A legegyszerűbb, amit tehetsz, az, hogy a jelen pillanatra koncentrálsz, és nem teszel semmit. Ez furán hangzik, de hidd el, ez a legjobb módszer. Tudnod kell, hogy a szerelmed egy másik ember és szabadon azt teheti, amit csak akar, ahogyan te is. A férfiak megijednek attól, ha már rögtön a kapcsolat elején elvárásaid vannak. Nyomban elmenekül, ha rá erőlteted a saját óhajaidat: hívjon fel, találkozzatok, és elköteleződjön melletted. Ha ő az, akit neked szánt a Sors, akkor nem kell noszogatnod, mert anélkül is megtesz mindent magától, azaz keres, törekszik arra, hogy minél többet együtt legyetek. Neked csak annyi a dolgod, hogy tedd a jelen pillanatot, a ?mostot? csodálatossá, hogy párodban megjelenjen: ?Hmmmmm? Ez jó, kérek még!? érzés.

Az vagy, amit kisugárzol

Ha így teszel, biztos lehetsz benne, ő is viszonozza majd a ragaszkodásodat, hiszen nagyon jól érzi magát egy laza, mosolygós nővel, aki magabiztosan ragyog. Ugyanis sokkal vonzóbb egy olyan nő, aki biztos abban, hogy a párja szereti őt, mint az, aki féltékeny és állandóan attól retteg, hogy a férfi elhagyja egy másik nőért. Gondolj bele, ha te nem bízol saját magadban, ha nem tartod magad jónak és vonzónak, akkor egy másik ember, jelen esetben a párod, hogy tarthatna téged annak.

Hisz az vagy, amit kisugárzol, és amit kisugárzol, az pedig az, ami benned van. Ezért is fontos, hogy folyamatosan törődj magaddal, mind testileg, mind lelkileg. Táplálkozz egészségesen, sportolj hetente legalább háromszor, járj önfejlesztő tanfolyamokra, olvass jó könyveket és cikkeket, hogy minél jobb nővé válj!

Ha tehát össze akarjuk foglalni azt, hogy mit tegyél azért, hogy megtartsd a párodat, akkor, ne aggodalmaskodj a jövőn, hanem élvezd a jelen pillanatot a szerelmeddel, és varázsold a köztetek lévő kapcsolatot csodálatossá!

Hozzászólások:

One thought on “Ezt tedd, ha úgy érzed, végre megérkezett álmaid pasija”

Comments are closed.