NEM SEMMI DOLGOT ÁLLÍT A SZULEJMÁN SZTÁRJA

Van ilyen? Mehmet Günsür színész, a hazánkban is nagy sikernek örvendő Szulejmán című tévésorozat Musztafa hercege bevallotta: amióta együtt van feleségével ? 10 éve ? nem volt más nővel.

Mondhatnánk azt is, hogy: na, persze, nincs olyan férfi, aki ne csalná meg kedvesét tíz év alatt, a nők kedvence mégis azt mondja, soha nem élt vissza a lehetőségekkel. Pedig nem csak hazájában, Törökországban nagy sztár, hanem Olaszországban is.

102193

Günsür nyolc évvel ezelőtt vette feleségül a rendezőként dolgozó Katerinát, azóta pedig három gyermekük született. Persze a színész nem tagadja, volt időszak, amire nem büszke, csajozott, éjszakázott és fejest ugrott mindenbe, de ez még a neje előtt volt.

? Amikor Törökországban éltem, igazi őrült voltam, amibe szinte minden belefért. Aztán elég volt, és szerencsére megismerkedtem Katerinával. Tudja, hogy az átlagnál több nő szeretne a közelembe férkőzni, de nem féltékeny, mert tudja, hogy nem élek vissza a lehetőséggel. Soha nem csaltam meg, és nem is csalnám meg, mert a családom a legfontosabb, nem tenném kockára! ? jelentette ki a sztár.

Hozzászólások:

6 thoughts on “NEM SEMMI DOLGOT ÁLLÍT A SZULEJMÁN SZTÁRJA”

Comments are closed.