Íme, a világ legjobb telt nője

Elege van a csont és bőr modellekből? Azt szereti, ha egy nőn van mit fogni? Akkor ezt a lányt egyenesen imádni fogja!

Ismerje meg a 21 éves Sophia Adams, rendőrgyakornokot, aki mostantól azt is beleírhatja az önéletrajzába, hogy ?plus size modell? hiszen épp most nyerte meg a Curvy Kate Star in a Bra pályázatát. Vagyis egy olyan, fehérneműs szépségversenyt, amit olyan hölgyek számára írtak ki, akik méretben jelentősen eltérnek azoktól, akiket a divatipar hagyományosan preferál. A pályázaton csak olyan lányok indulhattak, akiknek melltartókosara nagyobb a D méretnél. Sophia Adams például 85K melltartókat visel.

vgjhgfj

A faital lány nyereménye, hogy ő lesz a Curvy Kate márka 2016 tavasz/nyár katalógusának főszereplője, de valószínűleg további felkérések is várnak majd rá, ugyanis máris megkereste őt a Bridge Models, Nagy Britannia egyik legmenőbb plus size ügynöksége – írja a Daily Dot.

plus-size-modell-2

A pályázati adatlapján Sophia azt írta, hogy azért indult, mert egy kis önbizalmat szeretett volna meríteni: ?sok problémám volt a testemmel, a méreteimmel, folyton szerettem volna megváltozni, de ahogy idősödtem, rájöttem, hogy a csak az számít, hogy szeressem magam, és a testemet úgy tiszteljem, mint egy templomot.?

plus-size-modell-3

Miután megnyerte a versenyt, Sophia egy interjúban azt nyilatkozta: ?pozitív üzenetet szeretnék küldeni a világon az összes nőnek, hogy minden méret, és minden forma gyönyörű. Mindenkinek vannak a testén pontok, amiket szeret, és olyanok, amiket ki nem állhat, de soha sem szabad elfelejtenünk, hogy minden egyes négyzetcentimétere része mindannak, akik vagyunk.

Hozzászólások:

5 thoughts on “Íme, a világ legjobb telt nője”

Comments are closed.