Legfőbb jelei, hogy a csaj régen volt már pasival

A pasik azt vallják, könnyebb egy csajt elcsábítani, ha már régóta volt ágybéli kalandban része. De honnan lehet ezt megállapítani? A női nem tagjai nem szívesen szoktak ebben a témában nyilatkozni, a férfiak hamarabb kimondják, ha már nagyon tombolnak bennük a hormonok és nem áll szándékukban köntörfalazni. Nos, ezeket az árulkodó jeleket sikerült kiszednem az állítólagos tapasztaltabbakból:
533ccb78d2eb09b816217a7c201d22be_L
1. Például kollegináról van szó, aki a szokásosnál jóval hisztisebb és ingerültebb, vannak akik erre az elsárkányosodás kifejezést használják. s rég láttad már kiülni arcára azt a bizonyos elégült vigyort.
2. Sokat forognak a hölgy gondolatai a bizonyos téma körül, még a méretedet sem rest megkérdezni, s folyton a nadrágod középpontjára téved a tekintete.
3. Gyakran elkalandozik, miközben erotikusan játszadozik a pohár szájával, vagy cirógatja magát a tollával ahelyett, hogy arra koncentrálna, amit csinál.
4. Mindenképp igyekszik felhívni magára a figyelmet, ha férfiközelbe kerül, még a hangja is harsányabb lesz.
5. Kihívóan, fátyolos tekintettel néz rád. Szinte rá van írva az arcára a vágyakozás.
S hát állítólag a lányokat el is csúfítja a nemi élet hosszas hiánya sok pattanással megspékelve az arcukat. De ki lenne az a bátor jelentkező, aki vállalná a kockázatot, hogy kipróbálja, valóban ezért csúnya -e az illető?:) Apropó! Ti milyen jelekkel bővítenétek ki a listát?
Hozzászólások:

5 thoughts on “Legfőbb jelei, hogy a csaj régen volt már pasival”

Comments are closed.