6 tipp amivel elcsábíthatod a pasid!

keresztbe_tett_lab

Kacér mozdulategyüttes

A felhúzott váll, a félrebillentett fej és az oldalpillantás nyílt szexuális tartalmú gesztus. Ez a kombináció gyakran feltűnik a hirdetésekben és a plakátokon is, ám ez nem ok arra, hogy te ne használd ? sőt, inkább bizonyíték, mennyire működik.

Kukucskálás

A kukucskálás ártalmatlan, érzéki és nyíltan szexi játék. Szemed remekül elrejtőzhet a hajad mögött, de használhatsz egy újságpapírt, vagy bármilyen más, terjedelmesebb tárgyat is. Amikor csábosan felpillantasz a férfira, majd újra visszavonulsz hajad rejtekébe, rendkívül szexi látványt nyújthatsz.

Kacsintás

Egy jól időzített kacsintással pillanatok alatt az ujjad köré csavarhatod a pasit. Fontos azonban, hogy tisztában legyél vele, a titkos gesztus erőteljes szexuális töltettel bír, akinek tehát küldöd, valószínűleg nem csak beszélgetni akar majd egész este.

Érzéki ajkak

A szád az egyik legárulkodóbb testrészed. Minimális változással kelthetsz kedves, elutasító vagy éppen kacér benyomást: kár lenne ezt a lehetőséget kiaknázatlanul hagynod! A pasik szerint legszexisebb a  az enyhén nyitott női ajak, melyet még vonzóbbá varázsolhatsz egy kevés rúzzsal.

Érintsd meg a szádat

Bármit érintesz is a szádhoz a randi alatt, az szexuális üzenettel bír a férfi szemében. Azt sugallja ez a mozdulat, hogy nem bánnád, ha az ő ajkai érnének hozzád: ha tehát így is van, add a tudtára ezzel a huncut mozdulattal!

Mosoly

Az igazi mosoly szépen kerekített, boldog ráncokat vés az arcra, szemöldököd pedig megemelkedik. Ezt a gesztust önkéntelenül is vonzónak találják a férfiak, és ösztönösen ők is hasonlóan válaszolnak rá. Bár ez nem jelenti rögtön egy szerelem kezdetét, a flörthöz remek kiindulópont.

Hozzászólások: