Ez az anya elveszítette a gyermekét, mivel az hibázott a facebookon.

Igaz történet alapján készült ez az írás.
Az internet és a közösségi média az emberek szerint egy tök jó dolog, használják is rendszeresen, de egy dolgot elfelejtenek, hogy szó szerint mindenki használhatja? A gyilkosoktól az emberkereskedőkig, bárki!
Az én történetem arról szól, hogy a gyermekemet elveszítettem, egyetlen megosztása miatt.

Egy korabeli fiatal srác jelölte ismerősnek, és elég sokat beszélgettek is egymással a facebookon, de soha nem gondoltam volna, hogy ebből bármi baj lehet, hiszen a játszótéren is sokat trécselt más fiúkkal.
Az egy különleges napvolt, mivel az volt az első iskola napja a harmadik osztályban. Reggel ki is írta facebookra, hogy mennyire várja már hogy bent lehessen az új iskolában, és egy mosolygós profilképet töltött fel mellé.

1000_anyaa_20151013_130451

Most pedig gondoljunk bele, hogy mi van, ha a legújabb kisfiú ismerőse valójában lementette az összes képet a kislányról, és elküldte több száz embernek, mivel ő valójában emberkereskedő. Látom a lelki szemeim előtt, ahogy licitálnak a kislányomra, és ki tudja mire gondolnak közben? Milyen célra használnák, miután megvásárolták?

Aztán pár héten belül amikor mész a gyermekedért az iskolába, ő nincs ott, nem vár téged az iskolakapunál. A tanárok szerint az apukája vitte el, pedig nincsen neki, hiszen meghalt már 5 éve.
Az ember ledermed, a pulzusa az egekbe szökik, és az ájulás kerülgeti a félelemtől.
Én pontosan ezt éltem át, amikor elrabolták a gyermekemet, pedig csak egyszer hibázott, akkor amikor elfogadta egy vadidegen ember jelölését a facebookon.

Ne akard tudni, hogy megtalálták-e a rendőrök, vagy sem, és hogy mi történt vele. Nem mondom el, mert elsírnád magad Te is?

Egy dolog fontos! Ne barátkozz idegenekkel a facebookon, hisz még mindig jobb eggyel kevesebb barát, mint egy tragédia!
Tudom kicsi az esélye, hogy sok emberhez eljusson ez a bejegyzés, de ha kérhetlek segíts nekem, és a barátoknak legalább mutasd meg a megosztásoddal.

Hozzászólások:

5 thoughts on “Ez az anya elveszítette a gyermekét, mivel az hibázott a facebookon.”

Comments are closed.