Egy hét alatt garantáltan fehérebb lehet a fogad ezzel a módszerrel

Az első gondolatunk persze az, hogy hogy lehet egy koromfekete dolgot, ami ráadásul fog is, fehérítésre használni? Úgy látszik az ellentétek vonzzák egymást, mert működik. A koromfekete szén, hófehér fogakat varázsol.

Sok embernek segített a szén, hogy egy hét alatt elbűvölő csillogó, fehér mosolya legyen. És ehhez csak egyetlen dolog szükséges, a szén. Na meg az, hogy merjük kipróbálni.

A faszén a természet ajándéka, és számos egészségügyi probléma kezelésében bizonyult hatásosnak. Gyógyíthatjuk vele a hasmenést, vérhast, és az emésztőrendszeri fertőzéseket is.

14520603941193_83023217631625_db

Jó tudni azt, hogy nem minden szénfajta használható, így például a grillezés utáni szénmaradvánnyal ne próbálkozzunk. Vásároljuk gyógyszertárban kapható egészségügyi széntablettát. Zúzzuk porrá, majd mártsuk bele az enyhén megnedvesített fogkefénket. 3-5 percig dörzsöljük vele kíméletesen a fogainkat. Majd alaposan öblítsük ki a szánkat, és fogainkat, mert a szén hajlamos beülni a fogak közé, és így esetleg a fehérítés ellenkezőjét érhetjük el. Már az első használat után érzékelhetjük a hatást. Egy hét után már fehérek lesznek fogaink.

A dolog azért működik, mert a szén porózus anyaga miatt elnyeli a kávé, gyümölcsök, alkohol, dohányzás okozta toxinokat, melyek elszíneződést okoznak. Sokkal olcsóbb mint más professzionális fehérítő, és semmi mellékhatással nem rendelkezik, nem tartalmaz káros anyagokat.

Hozzászólások: