A férfiak, akik intelligens nőt vesznek feleségül, nyugodtabb és boldogabb életre számíthatnak!

Biztosan minden férfi elképzelte már a tökéletes feleséget, legyen magas, csinos és okos. Lehet, hogy a férfiak jobban oda kellene figyeljenek arra, hogy mennyire intelligens az illető partner.

Egy kutatás amelyet az Aberdeeni egyetemen végeztek azt bizonyítja, hogy azok a férfiak akik intelligens nőt vesznek feleségül nem csak tovább élnek, de sokkal boldogabbak és kevesebb esélyük van a szenilitás kialakulására.

Lawrence Waddy professzor az orvosi kollégiumban az Aberdeeni egyetem mellett a következőket nyilatkozta: “A fiuknak soha nem mondja senki azt, hogy ha hosszú életűek akarnak lenni, akkor minél intelligensebb nőt vegyenek feleségül, így megelőzhetik az időskori szenilitást is.”

Egy régebben végzett kutatás során arra a következtetésre jutottak, hogy az intellektuális játékok nagyon sokat segítenek az Alzheimer kór és a szenilitás megelőzésében, mert ezek a játékok stimulálják az agyat. Ezért nem meglepő dolog, ha egy feleség arra készteti a férjét, hogy gondolkodjon.

Azoknál a férfiaknál akiknek a felesége intelligens nincs semmi féle jele a szenilitásnak a mindennapi életben. Az orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy egy ilyen páciensnek az intelligenciaszintje is magasabb.

Sajnos nem lehet meggyőzni sem a férfiakat, sem a nőket arról, hogy ne a külső legyen a legfontosabb dolog amikor párt választanak maguknak, hanem az intelligencia.

Azok a lányok akikbe már kicsi koruktól kezdve beléjük nevelik, hogy legyenek büszkék arra, hogy intelligensek, a jövőben erős és független nőkké válnak. A fiúk pedig akik elfogadják ezt, sokkal könnyebben tudnak kialakítani kapcsolatot kialakítani és könnyebb lesz a család jövőjének is a megalapozása.

Hozzászólások: