Tanulságos és megható történet, hogy mindent 100%-osan csinálj! Oszd meg Te is!

Egy kisfiú és egy kislány együtt játszottak a szabadban. A fiúnak nagyon szép üveggolyó-gyűjteménye volt, míg a lánynak csupán néhány szem édessége. A srác azt mondta a lánynak, ha ad neki édességet, neki adja az összes üveggolyóját. A kis hölgy belement az alkuba.

Most jön a fordulat! A fiú félretette a legnagyobb és legszebb márvány golyóját, a többit pedig odaadta a lánynak, aki viszont az összes édességét odaadta a játszótársának, ahogy ígérte.

kicsik

Azon az éjszakán a kis hölgy békésen aludt, ám a fiatalembernek nem jött álom a szemére, hiszen amíg ő elfogadta az összes édességet, addig nem tartotta a szavát, hiszen elrejtette a legszebb üveggolyóját.

A történet tanulsága: Ha nem adsz bele 100 százalékot egy kapcsolatba, akkor mindig kétségek gyötörnek majd, ha tudod, hogy a másik személy mindent megtett érted. Ez minden olyan kapcsolatra vonatkozik, ahol a szeretet, a barátság, munkaadó-munkavállaló viszony fennáll. Rázd meg magad, és tedd oda magad 100%-osan mindenben, amit csinálsz és akkor biztos, hogy békésen tudsz majd aludni.

Hozzászólások: