9 dolog, amit tudnod kell rólam, a lányról, aki régóta van egyedül

Talán nem mondok el magamról mindent, talán nem vagyok olyan, aki könnyen beszél, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekelsz…

1. Magam vagyok magamnak.

Megszoktam, hogy egyedül vagyok, és egyedül intézem a dolgaimat. Nem kérek segítséget a mindennapjaimhoz, de ez nem azt jelenti, hogy nem esik jól, ha valaki felajánlja azt.

Van életem, de boldogan csinálok benne helyet neked!

2. A barátaim mellettem állnak

Szeretek törődni másokkal, és továbbadni amim van. Mivel régóta egyedül vagyok ezt a barátaim kapták. Eddig. Tudom, hogy most már kevesebb időm lesz rájuk, de ezt nekik is, és nekem is meg kell szoknom, ehhez pedig türelem kell. Igen, a tiéd is.

3. Szenvedélyből élek, és őszinte vagyok

Annyi mindenre volt időm, hogy megszoktam, csak én osztom azt be. A hobbim, a családom, a barátaim kitöltötték az időmet, és megszoktam, hogy nem kellett senkihez alkalmazkodnom. Akkor, és azt csináltam (teljes erőbedobással), amit akartam. Kérlek adj időt, hogy megszokjam, most már ketten vagyunk, és máshogy kell szerveznem az időmet. Máshogy is kell kommunikáljak, hiszen nem szeretném, hogy az őszinteségem miatt esetleg megbántsalak.

4. Nagyon szeretnék már szeretni

Régóta vagyok egyedül,  hiszen így döntöttem. Nem találtam azt, aki miatt érdemes lett volna ezt feladnom, pedig nagyon, nagyon vártam már. Nagyon vártalak már. Elképzelhető, hogy emiatt azt hiszed kétségbe vagyok esve, pedig nem. Egyszerűen boldog vagyok, hogy itt vagy, és ezt szeretném ha te is éreznéd.

5. Nincs szükségem arra, hogy megmentsenek

Voltak olyanok, akik azt hitték szánalomra szorulok, mert egyedül élek. A legkevésbé sem volt ez így! Az én választásom volt, az én életem, amiben boldog voltam. Nincs szükségem senkire, aki megmondja hogyan éljek, aki megmenti minden nap a “nyomorult szingli”-t. Nem kell, hogy szívességet tegyél, hiszen mindketten szabad akaratunkból választottuk ezt a kapcsolatot.

6. Félek, hogy azt hiszed nem kellesz nekem

Értsd meg, hogy az elmúlt néhány hónap (év) nem volt könnyű. Sok ember jött és ment az életemben, néha szó nélkül. Sokat sírtam, bánkódtam miattuk, és bizony, ebből elegem volt. Van. Ha úgy érzed kicsit lassabban nyílok meg, ez ezért van.

Bizalmatlan vagyok. Emiatt ne okold magad, igyekszem a helyzeten javítani, hiszen tudom, hogy nem a te hibád.

7. Azért mert egyedül éltem sokáig, nem azt jelenti, hogy nem értek az emberekhez

Azért, mert régen éltem kapcsolatban nem azt jelenti, hogy nem is láttam milliót. A barátaimat, az ismerőseimet, a családomat. Egyedül éltem, így volt időm elemezni, hogy mi történt velük, hogy hol hibázták el, hogy hol kellett volna jobban odafigyelni. Persze én sem vagyok szakértő, és rutinos öreg róka sem, hiszen mindenki más, minden kapcsolat más. Viszont az évek alatt elég jó emberismerővé váltam, és erre büszke is vagyok!

8. Szeretek egyedül lenni, és erre szükségem is van

A szokás nagy úr! Én is megszoktam, hogy a saját dallamomra táncolok, és nem biztos, hogy azonnal rád fogok tudni hangolódni. Kérlek tartsd tiszteletben a “régi” életemet, amíg együtt ki nem találjuk az újat. Ígérem, hogy én sem fogok rád rontani kéretlenül!

9. Nem foglak siettetni

Csak biztos (?) szeretnék lenni abban, hogy készen vagyok rád, hogy készen állok egy új kapcsolatra. Nem fogok rohanni az újdonság felé, hiszen egymást megismernünk időbe telik majd. Egyébként pedig nem ez a legjobb az egészben? Egymás lassú feltérképezése? Randizzunk, ismerkedjünk, és döntsük el, hogy tényleg egymásra vártunk-e…

Forrás

Hozzászólások: