3+1 dolog amit jó ha tudsz az első együtt töltött éjszakáról

1. NE PARÁZZ!

Ha érzed, hogy közeleg a nagy nap, vagyis éjszaka és állandóan azzal foglakozol, hogy tetszel-e majd neki, milyen lesz, akkor nagy hibát követsz el. Egyrészt elrontod az örömteli várakozás időszakát, másrészt a párod is megérzi a bizonytalanságod, és ezzel könnyen el is riaszthatod. Ráadásul a pasid, már sokszor levetkőztetett szemmel, biztosan végigsimogatta már a tested, tehát olyan nagy meglepetés nem érheti.
A kisebb szabálytalanságok, mint egy műtéti heg, zsírpárna, narancsbőr, ami szinte minden nőn előfordul, nem ejtik kétségbe a férfiakat (amelyik férfi normálisan gondolkodik és tudja, hogy ő sem hibátlan, azt semmiképp nem fogja zavarni). Ha túlontúl görcsös vagy, az nem tesz jót az első szeretkezésnek.

2. NE LÉGY TÚLSÁGOSAN SZÉGYENLŐS ÉS VISSZAFOGOTT!

A legtöbb pasi a belevaló lányokat kedveli, így az első éjszakán nem kell eljátszanod a szende szüzet (főleg ha már nem vagy az). Ahogy említettük a férfiak vizuális típusok, így ha nem is akarsz fényárban szeretkezni vele, azért a vaksötétséghez se ragaszkodj. Jó áthidaló megoldás a gyertya vagy hangulatvilágítás.

3. NEM KELL TÚL SOKAT VÁRNI, SEM TÚLONTÚL RÁKÉSZÜLNI!

Legalább akkora hiba túlságosan sokat várni az első éjszakától, mint nagyon félni tőle. Meg kell ismerni egymás testét ahhoz, hogy a szeretkezés tényleg jó legyen, így az első éjszaka egymás testének a megismeréséről és a kapcsolat elmélyüléséről szól. Aki arra vár, hogy az első közös éjszaka olyan lesz, mint a romantikus filmekben és könyvekben, az nagyot fog csalódni, hiszen az élet tényleg nem lányregény: lehet a pasid is izgul, lehet már régóta nem volt lánnyal, nem sikerül úgy neki, ahogy szeretné, stb. ..
Ami  lényeges, finoman rá kell majd vezetned Te mire vágysz az ágyban, és az Ő tikos vágyait is fel kell majd fedezni az elkövetkező éjszakákon, ami lássuk be egy igazán kellemes feladat lesz. Ami fontos: semmi nem tabu, amit mindketten akartok, de ha bármi olyat vár el tőled az új párod az ágyban, amit Te visszataszítónak, fájdalmasnak találsz, vagy úgy érzed ez neked már nem fér bele, azt nyugodtan mondd meg neki, és ha úgy érzed ez problémát okoz Neked, akkor gondolkodj van-e jövője a kapcsolatotoknak.

ÉS MÉG NÉHÁNY DOLOG:

– Nem kell méregdrága csábító cuccokat és parfümöt venned, elég ha tiszta és ápolt vagy és rendes (nem szakadt, kinyúlt alsóneműt viselsz), és hidd el, a tested illata bódítóbb egy pasinak, mint bármelyik parfüm.
– Védekezz: a fogamzásgátlás nagyon fontos, sőt az első alkalmakkor jobb, ha akár kombinált módszert is használtok (fogamzásgátló + óvszer) mert így biztosan elkerülöd a nem kívánt terhességet és betegségeket is.
Hozzászólások: