ÍGY SZABADULJ MEG A PENÉSZTŐL VEGYSZEREK NÉLKÜL 5 HÁZISZER SEGÍTSÉGÉVEL

Sajnos minden olyan rész a lakásban, ahol víz van, ki van téve a penészesedésnek. De még a ház környéke is kertes ház esetén.

Egyre több egészségügyi problémát okoz a penész. Sokan nem is tudják, hogy allergiásak a penészre vagy szervezetükben elszaporodnak a gombák miatta. Nagyon fontos, hogy megszabadulj ettől az undorító dologtól. Szerencsére ez természetes úton is lehetséges.

Ecet

Az ecet a penészgombák nyolcvankét százalékát elpusztítja. ha zavar a szaga, vízzel is hígíthatod, de a leghatékonyabb a 10 százalékos, hígítatlan étkezési ecet. Tedd szprépe, és fecskendezd be az érintett felületeket a konyhában, fürdőszobában. hagyd rajta, majd töröld át néhány óra múlva.

get-rid-of-mold-naturally-without-chemicals-in-5-simple-ways

Teafaolaj

 

Kicsit drágább, mint az ecetes módszer, de kevés kell belőle. Kend be az érintett felületet, ne töröld le, és pár nap alatt elszáll a szaga is, ha nem szereted.

Citrusmag kivonat (Grapefruit például)

Ez a kedvencem, mert a legkellemesebb az illata. Tegyél vízbe 20 csepp grapefruit mag kivonatot, azzal permetezd be a penészes részt. Nem kell letörölni.

Hidrogén peroxid

Vegyél hyperol tablettát a patikában, áztasd vízbe, ha feloldódott, ezt az oldatot (3 százalékos legyen, a használati utasítás segít az arányokban) ezzel kend be a az érintett felületet.

Szódabikarbóna

Használhatod magában vízzel keverve vagy adhatsz hozzá hidrogén peroxidot és ecetet. Ez a hármas keverék minden sprórát elpusztít.

Hozzászólások: