8 jel, hogy a pasid megcsal!

szomoru_no

Hazugság

Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek. Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt.

Túl sok munka

A munka bőséges mennyisége nem jelenti rögtön, hogy partnered megcsal. Amennyiben azonban a legváratlanabb időpontokra esnek a megbeszélések, és nem egészen hivatalos körülmények között, netán mindig ugyanazzal a kolléganővel zajlanak, jobb, ha óvatos vagy.

Apróságok

Egy ottfelejtett hajszál a nyakkendő körül, egy vörös rúzsnyom az inggalléron és az idegen parfüm illata mind árulkodó lehet. Bár ezek tűnnek a legbanálisbb bűnjeleknek ? melyeket még a kezdő szoknyapecér is igyekszik kerülni -, előfordulhat, hogy éppen ezek az apróságok leplezik le a hűtlen férfit.

Veszekedés

Szokás mondani, hogy a legjobb védekezés a támadás ? igaz ez a megcsaláskor is. Ha párod félrelép, könnyen lehet, hogy a bűntudattól hajtva lépten nyomon megpróbál belédkötni és vitát kezdeményezni, hiszen ha otthon mindenen veszekedtek, az részben igazolást jelenthetne tettére.

Hideg magatartás

Ha nem a támadó típusba tartozik a pasi, akkor előfordulhat, hogy otthon inkább távolságot tart. Sokan ugyanis nem tudnak rezzenéstelen arccal boldogságot tettetni, miközben félrelépnek. Így a belső feszültség miatt hideg magatartás jellemzi őket ? ez az az állapot, amikor már vitázni sem hajlandó a férfi.

Barátnők

A megcsaláshoz nők is kellenek. Mielőtt tehát konkrétan megtörténne a baj, már te is felfigyelhetsz a szaporodó hölgyismerősökre. Könnyen lehet, hogy csak egy kis figyelemre vágyik a férfi, amit, ha tőled kapna meg, nem fordulna másik nőhöz.

Ajándék

A meglepetés a szerelem jele lehet, de létezik az a bizonyos bűntudat-ajándék is, ami egészen másfajta szerepet tölt be. Ugyanúgy ki nem mondott dolgokról tanúskodik, csak a szerelem helyett ezúttal a túl nehéz igazság nyomja a férfi lelkét. Ha tehát szomorú arccal egyre többet kedveskedik, előfordulhat, hogy másik nő van a dologban.

Flört

Ha a férfi kifelé kacsintgat a kapcsolatból, nem csak a konkrét szeretőre utaló jeleket veheted észre. Amennyiben megváltozik a magatartása, és a korábbi szelíd, tartózkodó pasas flörtölő sármőrré vedlik, jobb, ha figyelsz a további jelekre is.

Hozzászólások:

3 thoughts on “8 jel, hogy a pasid megcsal!”

Comments are closed.