Női tulajdonság, amiért bolondul a férfi Gondolnád, hogy ezen múlik a vonzalom?

Egyes női tulajdonságok vonzóbbá tehetnek a férfi szemében.

boldog-no-62

A női tulajdonságok között akadnak olyanok, melyek kiábrándítják az ellenkező nem tagjait, de olyanok is, amelyek vonzóvá teszik a kisugárzást. Ha szeretnéd a férfit az ujjad köré csavarni, akkor bátran mutasd meg, mennyire humoros, intelligens vagy éppen gondoskodó vagy, így a képzeletbeli értékelés során plusz pontokat szerezhetsz.
 
1.Az intelligens nő nagyon vonzó a férfiak szemében. Ne félj megmutatni, mennyire okos vagy!
 
2. A humor mindennél fontosabb egy párkapcsolatban. Ha szórakoztató vagy, máris nyert ügyed van, hiszen egy citromba harapott nővel senki nem szeretne párkapcsolatot kialakítani.
 
3.Fontos, hogy szenvedélyes légy az ágyban – és azon kívül is. A pasik szeretik, ha egy nő mindent teljes gőzzel csinál, ugyanakkor vigyázz, nehogy átess a ló túlsó oldalára, és a túlbuzgósággal elriaszd a másik embert.
 
4. A gondoskodó tyúkanyó szerepét se becsüld le, a pasik szeretik, ha odafigyelnek rájuk, és egy kicsit el is kényeztetik őket. Cserébe persze te is elvárhatod az ágyba hozott reggelit.
 
5. A magabiztosság olyan női tulajdonság, amely a legtöbb pasit leveszi a lábáról, ám maradj a földön, különben nem vonzó, hanem ellenszenves leszel.
 
6. A divatosság és ápoltság is nagyon fontos női tulajdonság. Nem kell, hogy havonta lecseréld a ruhatáradat, de adj magadra. Légy trendi, de ne stílus megszállott. A nárcisztikus hajlamok nem keltenek szimpatikus benyomást.
 
7. Légy egyúttal a barátja is! Ha tudja, hogy bármit meg lehet veled beszélni, és számíthat rád, az biztos hátteret jelent a férfi számára.
Hozzászólások:

2 thoughts on “Női tulajdonság, amiért bolondul a férfi Gondolnád, hogy ezen múlik a vonzalom?”

Comments are closed.