Írj le 4 betűt, és az mindent elárul személyiségedről!

Fogj egy tollat és egy papírt, majd írd le az L, T, Y és I betűket. Ahogy kanyarítod, formázod ezen betűket, nagyon sok mindent elárul a személyiségedről.

A kézírásod a legjellemzőbb tulajdonságaidról rántja le a leplet.

L

L betű – ha kissé jobbra dől, és a felső fele, a hurok hangsúlyosabb, akkor azt jelenti, hogy optimista személyiség vagy. Tele vagy reményekkel, és csodálatosnak látod a jövőt. Ha balra dől az “l” betű, és lapos, nem túl hangsúlyos a hurok, akkor pont az ellenkezője jellemző rád a fent leírt tulajdonságoknak.

T

Ha a “t” betűd túlságosan domináns, az azt jelenti, hogy egy érzékeny, és kritikus személyiség vagy. Ha jobbra dől, akkor azt jelenti, hogy szorgalmas és fegyelmezett vagy, ha kereszt alakú a “t” betűd, akkor magas önértékelés, és túlzott törekvés jellemző rád. Ha a vízszintes vonal inkább alul helyezkedik el, akkor bizonytalanság jellemző rád.

Y

Ha nagyon hegyes “y”-t írsz, akkor az azt jelenti, hogy kritikusan megválogatod a barátaidat. Ha nagyon hosszú a szára, és vastag a körvonal, akkor az azt jelenti, hogy sok barátod van, ha nyitott, akkor szeretsz utazni, mindig vágysz az új dolgokra. Ha rövid, vaskos az “y”-od, akkor inkább otthonülős, befeleforduló típus vagy.

I

Ha az “i” betűre mindig egy kis karikát raksz ékezetként, akkor azt jelenti, hogy erős művészi hajlammal rendelkezel. Ha pedig csak egy megszokott pontot, akkor kissé felületes vagy, nem figyelsz annyira a részletekre.

Forrás

Hozzászólások: