12 NAPIG MEGEVETT 3 SZEM DATOLYÁT NAPONTA: OLVASD EL, MIT TAPASZTALT!

Ismered a datolya pozitív hatásait? A legtöbbeknek fogalmuk sincs arról, milyen erős gyógyhatása van ennek az egzotikus gyümölcsnek!

Ha elkezdesz napi 3 datolyát enni 12 napon át, a következőket fogod tapasztalni: a datolya kálium, mangán, B-6 vitamin és magnézium tartalma kiemelkedő, ennek megfelelő a gyógyhatása.

she-ate-three-dates-daily-for-12-days-these-are-the-results-of-her-experiment-incredible

Elsősorban az emésztőrendszert teszi rendbe. IBS, szorulás, rossz emésztés esetén a datolya fogyasztását kötelezővé tenném. Az aranyér elmulasztásában is szerepe lehet.

A datolya fájdalomcsillapító
A magnézium erős gyulladásgátló, ennek megfelelően minden olyan fájdalom, aminek gyulladásos eredete van (elsősorban az ízületek megbetegedései) napokon belül enyhülni fog.

A datolya segíti a könnyebb szülést.Egy kutatás szerint azok a a nők, aki a terhességük utolsó heteiben rendszeresen datolyát ettek, sokkal könnyebben szültek, jobban viselték az utolsó időszakot.

Magas vérnyomásra

Olyan magas az ásványi anyag tartalma, hogy jelentősen csökkenti a vérnyomást, akár a gyógyszert is el lehet hagyni rendszeres datolyafogyasztás mellett.

Fogyás: igaz, hogy magas a cukortartalma, de a rosttartalma is, így, ha nem eszel többet naponta 3 szemnél, akkor inkább zsírégető, mint hizlaló ez a gyümölcs.

Hozzászólások: