Az ikerláng találkozásokról. Azaz ki találkozhat a másik felével?

Honnan ismered fel ,,Őt?? Mindenkinek van egy ikerlángja, ami a lelkünk másik része. Akkor találkozhatunk a másik felünkkel, ha ez szerepel az Isteni tervünkben (Ugyanis Istennek terve van velünk. Általában gyógyitással, szolgálattal foglalkozó emberek vannak kiválasztva, annak érdekében, hogy életükben a szolgálatot magasabb szinten végezhessék, a célból, hogy az embereket egy magasabb rezgésszintre emeljék és gyógyítsák) .

Ha szerepel az Isteni tervben akkor pár szót ejtenék a harmóniáról. Azért fontos a belső egyensúly és a harmónia fenntartása, mert ez egy ,,más? tipusú kapcsolodás. Ha az ego szintjén játszunk, akkor elbukunk. Itt lélek szinten el van döntve minden, a lelkek már találkozás előtt kommunikálnak egymással. (Álom formájában találkozhatsz ,,vele?, különböző jeleket kaphatsz, hogy ezek a jelek emlékeztessenek Téged közeleg az idő a találkozásra.) Minnél tudatosabb, éberebb vagy és a spirituális képességeid fejlettebbek ( intuició, tisztánérzés, tisztánlátás stb) annál impulzivabb az élmény. Annál könnyebben és hamarabb ismered fel.

Tehát először a lelkek szintjén kezdődik, majd a ,,véletlen? az egyik ikerlelket vezeti a másikhoz és a következő ,,érzetek? jelentkezhetnek: szorító érzés a szívben, majd feltelik hihetetlen forrósággal a szíved. Nem tudod kiverni a fejedből a másikat, bármit teszel, bármivel probálkozol nem fog sikerülni. ,,Ő? mindig ott lesz a szívedben és a fejedben, többé már nem tudod kitörölni ,,Őt?. Érezhetsz egy nagyon erős vonzást, mint a mágnes, úgy húz magához a másik feled. Mintha a csakrátoknak össze kellene érniünk. Az első találkozás pedig felejthetetlen? Végre megláthatod ,,Őt?, akiről már annyira régóta álmodoztál. Magadhoz ölelheted, hallhatod szivének roppant gyors zakatolását. A találkozás alatt végig zavarban vagy, hiába beszél Hozzád, képtelen vagy figyelni, annyira el vagy foglalva Vele, az energiájával, a kettőtők energetikájával. Amikor a szemedbe néz?.hűha?.megszűnik minden?.benne vagy egy mély nyugalomban, benne vagy saját magadban?a végtelenségben. Ha ,,Vele? vagy muszáj megérintened!! Rászánod magad, jöhet az első finom érintés?a hideg és forróság fut végig az egész testeden?Nem tudod mitévő légy, annyira váratlan, új, impulzív ez az egész. Duskál az energiában, egyszerre ott van a nyugalom és a szenvedély. A forró, felperzselő szerelem és a feltétel nélküli szeretet? Mellette (nem feltétel, hogy fizikailag egy helyen éljetek, legyetek) a boldogságot és a fájdalmat hihetetlenül intenzíven éled meg, mintha az összes sejtedben éreznéd a boldogságot, a fájdalmat. Lehet azt gondolod, mintha ,,Ő? előtte nem éltél volna. Vegetáltál és most hirtelen felébredtél, magadhoz tértél és kapkodod a fejet jobbra, balra, szeretnéd megfejteni mi ez, mi is történt pontosan. Érzed ,,Őt?, nagyon jól tudod, mikor gondol Rád és mikor adja a figyelmét másnak.

gdngss

Amit a környezetemben látok, az az hogy a Teremtő nem adja könnyen az egyesülés élményét az ikerlelkeknek. Ugyanis, hiába, hogy az ikerlelkek egymásra találtak, tudják ki a másik felük, mégis a sors úgy hozta, valamelyik házasságban van és nem tudnak azonnal kapcsolódni. Ha Te is ilyen helyzetben vagy, bármennyire is fájdalmas, amit leírok? el kell engedd Őt. Nem kötheted magadhoz, hiszen neki még ,,dolga? van, feladata azzal a másik személyjel. Légy türelmes és elfogadó. Ez az, ami megtanít a feltétel nélküli szeretetre és elfogadásra. Emellett tudod és érzed, , hogy szeretitek egymást, megjelentek a másik fejében és a szív csakrátok is élesen jelez. Kérlek figyelj rám, nagyon fontos a Te kitartásod és az, hogy ne engedd magad mélyre zuhanni, (Nagyon mélyre nem fognak engedni, hiszen össze vagytok kötve, ezáltal lélek szinten segititek egymást. Pl: amikor szomorú szerelmes dalt hallgatsz, azonosulsz az előadó fájdalmával és vinnéd magad leljebb és leljebb, akár sirhatsz is, addig amig egy láthatatlan segitőkész utánad nyúl és elemi erővel visszaránt Téged a harmóniádba.) mert ezáltal csak távolodsz Tőle..

Szóval inkább koncentrálj a jóra, a szépre, végezz olyan tevékenységet, ami örömöt ad. Foglald le magad, szervezz sok programot. Amikor már mindketten készen álltok egymás boldogabbá tételére, akkor szépen összeterelnek Titeket újra.

Bizz magadban és a rendező elvben. Tudd, hogy a Teremtő azt szeretné boldog légy. Ez egy csodálatos adomány, légy érte hálás!

Hozzászólások: