7 dolog, amiről testalkatod biztosan árulkodik

A nők testalkata sok mindenről árulkodhat. A férfiak genetikailag úgy vannak kódolva, hogy elsőként reagáljanak bizonyos formákra. Néhány másodperc alatt feltudják mérni melyik az a szemrevaló testrész, amin elszeretnének időzni a felismerés utáni pillanatokban.

2015-08-21_203409

A nők árulkodó testrészei

Hosszú lábak

Tök mindegy, férfi vagy-e, vagy nő, ha hosszú a lábad, az emberek megőrülnek majd érted. Egy lengyel egyetem kutatása szerint azok a legvonzóbbak, akiknek 5 százalékkal hosszabb a lába az átlagosnál. Miért? Mert egészségesebbnek tűnnek. Persze van egy határ. Azokat már nem tartják vonzónak, akiknek 15 százalékkal hosszabb a lába az átlagosnál.

Kis didik

Van olyan tanulmány, ami szerint a férfiak, akik kis didis partnert választanak, a behódolóbb társat szeretik, pénzügyileg magabiztosabbak, nem annyira érdekli őket a gyerekvállalás és kevésbé lepedőakrobaták, mint azok a férfiak, akik nagy didis nő mellett kötnek ki. És hogy miért választják a férfiak a nagy didis nőket? Mert a nagy didi az anyaságra emlékezteti őket. Bármit is jelentsen ez.

Homokóra-alkat

Több kutatás bizonyította, hogy a férfiak odavannak a homokóra alakú nőkért. Ki is számolták, hogy az ideális csípő-derék 0,7 tehát a derék korvonala a csípő körvonalának pont hetven százaléka kell, hogy legyen. Erre leginkább az a magyarázat, hogy így termékenyebbnek tűnnek a nők.

Nagy csípő

Az University of Leeds kutatása szerint a szélesebb csípőjű nőknek sokkal több egy éjszakás kalandjuk van. Eszerint a 14,2 hüvelyknél szélesebb csípőjű nők több férfival hancúroznak, mint a 12,1-nél keskenyebb csípőjűek.

A férfiak árulkodó testrészei

Rövid mutatóujj

Az nem feltétlenül igaz, hogy akinek nagy keze van, annak a szerszáma is nagy. De úgy néz ki, hogy akinek a mutatóujja rövidebb, mint a gyűrűsujja, annak jó eséllyel a szerszáma is nagyobb. De van erről más tanulmány is. Eszerint ha egy férfinak sokkal rövidebb a mutatóujja, mint a gyűrűs, akkor sokkal nagyobb eséllyel lesz meleg. Ugyanez a kutatás azt állítja, hogy az azonos nemhez vonzódó nőknek nagy hosszkülönbség van a két ujja között.

Nagy szerszám

Azt gondolnánk, hogy a nagy szerszámú férfiaknak nincsen problémájuk. Hát tévednénk. Azokat a férfiakat, akiknek hosszabb a szerszáma az átlagosnál, esélyesebb, hogy megcsalja a partnerük. És minden plusz centivel nő az esély, hogy megcsalják őket. De miért baj a nagyobb szütyő? Mert sok nőnek fájdalmas tőle a hancúrozás.

Szőrös mellkas

A legutóbbi tanulmányok szerint a nők vonzóbbnak találják a szőrtelen mellkasokat. Kivéve, ha az apjuknak szőrös volt a mellkasa, mert akkor jobban vonzódnak a szőrösebb férfiakhoz.

Hozzászólások:

One thought on “7 dolog, amiről testalkatod biztosan árulkodik”

Comments are closed.